0758 22 57 88

Erbicid Hudson (500 ml), Nufarm

Nufarm
-15%
Erbicid Hudson (500 ml), Nufarm
Descrierea Produsului

Descriere produs: 

Proprietati fizico-chimice: Lichid inflamabil cu aspect limpede de culoarea chihlimbarului.

Modul de actiune: Erbicid foliar selectiv, sistemic, pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale și perene. Erbicidul este absorbit de aparatul foliar și translocat rapid prin plantă. Este esential ca buruienile țintă să apară în întregime înaintea aplicării iar tratamentul să acopere complet sistemul foliar al buruienilor. Buruienile care răsar după tratament nu sunt combatute. Utilizat numai în agricultură/horticultură.

Domeniul de utilizare: HUDSON poate fi utilizat pentru combaterea buruienilor dicotiledonate din culturile de cereale, porumb furajer și pășuni.

Tehnica de aplicare: Cele mai bune rezultate se obțin atunci când buruieile sunt în creștere activă. Nu tratați culturile afectate de secetă sau îmbibate de apă.

Tratamentele de primavara: În cazul combaterii buruienilor la grâu, orz, de toamnă: (începând cu 1 Martie la culturile de toamnă). Se aplică 1 L / dacă buruienile sunt mici. Se aplică 2 L /ha când cultura prezintă al treilea nod; pentru combaterea buruienilor care au 10-40 cm- optim 15 cm – nu va fi obținută combaterea completă a buruienilor, dar va fi oprită creșterea lor.

NU AMESTECAȚI HUDSON CU ORICE ALT PRODUS atunci când utilizați doza de 2 L /ha.

Tratamente de toamna: La grâul și orzul de toamnă se aplică începând cu stadiul de 2 frunze a culturii și până la sfârșitul lunii februarie, dar nu după apariția primului nod, în doza de 0,5 L /ha.

Tratament pașuni nou semanate: se aplică 0,75 L/ ha la începutul toamnei când iarba este bine dezvoltată și buruienile sunt în creștere.
La pășuni permanente se aplică 2L/ha în 300-400 L apă, în mod normal, primăvara la etapa de rozetă dar poate fi aplicat și la 14-21 zile după cosire, când frunzele buruienilor au crescut din nou Repetați dacă este necesar și în anul următor.

Doza de aplicare/nr. maxim de aplicări pe an, în vederea utilizării numai ca erbicid agricol:

Cultura Doza L/ha Nr. maxim de tratamente Perioada aplicarii
Grau, orz de toamna 1.0 1 intre 3 frunze si 2 internoduri vizibile
Ovaz de iarna, secara 1.0 1 inainte de al 2-lea internod
Grau de primavara, orz de primavara 0.75 1 inainte de al 2-lea internod
Porumb   furajer           1.0 1 de la a 3-a frunza nededeschisa si pana la a 6-a frunza nedeschisa a porumbului, inainte ca planatele de porumb sa aiba 20 de cm inaltime si inainte ca radacinile de sustinere sa apara la primul nod
Pasuni stabilizate 1.25 1 vezi restrictii specifice
Pasuni nou insamantate 0.75 1 vezi restrictii specifice 
Specificatiile Produsului
  • CulturaOrz, Porumb furajer, Ovăz, Grau, Pasuni
  • Modalitate ambalareBidon 500 ml
  • Stare produsLichid
  • Tip buruieniDicoltiledonate
  • Tip produsErbicid
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X