0758 22 57 88

Erbicid Dicopur Top 464 SL (500 ml), Nufarm

Nufarm
Erbicid Dicopur Top 464 SL (500 ml), Nufarm
Descrierea Produsului

Descriere produs: 
Dicopur Top 464 SL se prezintă sub formă de lichid limpede, omogen, mobil, de culoare galben – pai ce conţine 344 g/l acid 2,4 D din sare DMA şi 120 g/l dicamba.

Mod de intrebuintare:  Dicopur Top 464 SL este omologat pentru utilizare în România, conform specificațiile de mai jos:
-Grau: combate buruienile dicotiledonate anuale şi perene. Doza de aplicare recomandata 0.8-1.0 l/ha, postemergent, în funcţie de gradul de infestare şi talia buruienilor (la grau în faza de înfrăţire – formarea primului internod, iar la buruienile dicotiledonate în stadiul de la 2 – 4 frunze);
-Porumb: combate buruienile dicotiledonate anuale şi perene. Doza de aplicare recomandata 1.0 l/ha, postemergent (la porumb în faza de 4 – 6 frunze, iar la buruienile dicotiledonate la 2 – 4 frunze şi Cirsium < 10 cm înălţime);

Erbicidul este omologat pentru aplicare în postemergenţă la culturile de grâu şi porumb, în scopul combaterii a numeroase specii de buruieni dicotiledonate anuale şi perene.

Mod de actiune: Dicopur Top 464 SL este un erbicid selectiv şi sistemic, acţionând asupra buruienilor atât prin absorbţie la nivelul frunzelor, cât şi la nivel radicular.

Momentul aplicarii: La culturile de cereale păioase se aplică de la faza de înfrăţire a cerealelor până la formarea primului internod, iar speciile de buruieni să fie în fază mică de cca. 2 – 4 frunze şi maxim 10 – 15 cm înălţime pentru buruienile perene. Nu este recomandată aplicarea erbicidului când cerealele păioase sunt în fază avansată de dezvoltare (peste 2 – 3 internodii), deoarece apar efecte fitotoxice cu reducerea producţiei la hectar. La cultura de porumb, Dicopur Top 464 SL se aplică când plantele de cultură au 4 – 6 frunze, iar buruienile sunt în fază de rozetă. Erbicidul Dicopur Top 464 SL acţionează la temperaturi de peste 10 °C.

Specificatiile Produsului
  • AplicarePostmergent
  • CulturaGrau, Porumb
  • Modalitate ambalareBidon 500 ml
  • Stare produsLichid
  • Tip buruieniDicoltiledonate
  • Tip produsErbicid
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X