0758 22 57 88

Fungicid Cabrio Top (200 g), Basf

Basf
Fungicid Cabrio Top (200 g), Basf
Descrierea Produsului

Descriere produs: 

Proprietati fizico-chimice: Cabrio Top se prezinta sub forma de granule de culoare maro, cu miros aromatic.

Mod de actiune: Cabrio Top conține doua substante active complementare, piraclostrobin din clasa strobilurinelor şi metiram din clasa ditiocarbamaţilor. Datorita locurilor de acțiune diferite se limitează riscul dezvoltării rezistenţei. Actiunea este de contact şi translaminară, intervine în lanţul respirator mitocondrial şi inhibă germinarea sporilor şi dezvoltarea hifelor. Exista si o translocare limitata acro şi basipetala.

Spectrul de activitate si mod de folosire:
Cabrio Top se utilizeaza la culturile si în dozele conform specificațiilor de mai jos: 

vita de vie: Mana vitei de vie – Plasmopara viticola, fainarea (uncinula necator), putregaiul negru (guinardia bidwellii), escorioza (Patarea neagră) Phomopsis viticola,

tomate: Mana – Phytopohtora infestans, fainarea – Leveilula taurica, patarea alaba a frunzelor – Septoria lycopersici, patarea cafenie a frunzelor – Cladosporium fulvum, alternarioza – Alternaria solani

Momentul aplicarii: Rezultatele cele mai bune se obţin printr-un control preventiv al bolilor, adică înaintea instalării atacului agentului patogen. În funcţie de evoluţia condiţiilor climatice şi a evoluţiei bolii, tratamentele se repetă la un interval de 10-14 zile, iar dacă este cazul şi la intervale mai scurte. Datorită proprietăţilor sale fungicide, combinate cu o bună rezistenţă la spălare, Cabrio Top asigură o protecţie foarte bună şi de durată pe frunze şi boabe.

Pregatirea solutiei: Se umple rezervorul masinii de tratat pană la jumătate, se adaugă cantitatea adecvată de produs, și apoi se completează cu restul de apă. Se va agita bine soluția de stropit în timpul umplerii şi aplicării.

Tehnica de aplicare: Se pot folosi echipamente terestre pentru aplicarea în plantaţii viticole a fungicidelor, utilizate în mod obişnuit la culturile sus menţionate. Se vor utiliza duze specifice aplicării fungicidelor. Volumul de soluţie utilizat este în funcţie de echipamentul folosit, recomandat 1000 l apa/ha. Se recomandă utilizarea volumului de soluţie recomandat pentru fiecare cultură în parte.

Compatibilitate: Cabrio Top este în general miscibil cu insecticide si fungicide, precum şi cu îngrăşăminte foliare. Este însă recomandată utilizarea integrală a acestor eventuale amestecuri, imediat după pregătire. Pentru o folosire corecta, consultaţi tabelele de compatibilitaţi.

Specificatiile Produsului
  • BoliAlternarioza, Fainarea tomatelor, Fainarea vitei de vie, Escorioza vitei de vie, Mana vitei de vie, Mana tomatelor, Patarea cafenie, Putregaiul negru, Patarea alba a frunzelor
  • CulturaViță de vie, Tomate
  • Modalitate ambalarePunga 200 gr
  • Stare produsGranule
  • Tip produsFungicid
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X