0758 22 57 88

Erbicid Helmstar 75 WG ( 100 g), Helm

Helm
-30%
Erbicid Helmstar 75 WG ( 100 g), Helm
Descrierea Produsului

Descriere produs: 
HELMSTAR 75 WG- un erbicid selectiv, ce conține 750g/kg Tribenuron-metil, sub formă de granule dispersabile în apă, pentru controlul post-emergent al buruienilor cu frunze late, la culturile de cereale ( grau, orz).

Proprietati generale: HELMSTAR 75 WG este un erbicid eficient, în doze mici de aplicare. Ingredientul activ este absorbit mai întâi prin frunzele plantelor, inhibând rapid creșterea buruienilor sensibile. După 1-3 săptămâni de la aplicare, frunzele buruienilor sensibile au un aspect clorotic și se ajunge în final la moartea buruienilor. HELMSTAR 75 WG are vieta reziduală scurta în sol și nu are nici un efect asupra recoltei.

Instructiuni de utilizare: Aplicați primăvara, înainte de apariția frunzelor tipice la cereale. Cel mai indicat moment de aplicare este în timpul creșterii buruienilor, după apariția primelor 2 frunze, iar pentru Cirsium arvense și Helianthus annuus când ating înălțimea de 10-15 cm. Folosiți 100 până la 400 l de apă la hectar. Folosiți HELMSTAR 75 WG o dată pe sezon, într-o doză care să nu depășească 20g/ha.

Cultura Doza
Grau 15-20 g/ha
Orz 10-15 g/ha

 

Specificatiile Produsului
  • AplicarePostmergent
  • CulturaGrau, Orz
  • Modalitate ambalarePlic 100gr
  • Tip produsErbicid
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X