0758 22 57 88

Cine suntem NOI?

SC Ogorul Retail SRL este o companie tanara, care a fost infiintat in vara anului 2013, din dorinta de a veni in ajutorul fermierilor mici si medii de cultura mare, respectiv a fermierilor din horticultura – legumicultori si pomicultori si cultivatori de vita de vie.

Ogor inseamna tarina, pamant, camp, lan. Ogorul e originea dar si finalitatea. Tot ce vinde Ogorul intereseaza ogorul, rodeste ogorul, il creste,are grija de el. E un nume care vine din timpuri vechi, cand lucrurile erau simple, cand ogorul era mama, tata, casa, lucrul pretuit cel mai mult. In ogor ne stau radacinile atat ca popor cat si ca necesitate.

Magazinele Ogorul, va ofera o varietate mare de produse si servicii, care va vor ajuta in diversele activitati agricole pe care le desfasurati, de la semanat pana la recoltat, prelucrarea recoltelor si comercializarea lor.

Grija pentru ogor implica reciprocitate – toata munca si grija depusa pe ogor se intoarce la dumneavoastra ajuntandu-va sa va imbelsugati viata si masa.

Magazinele Ogorul vin in intampinarea dumneavoastra cu cele mai bune solutii, pentru ca munca grea sa devina mai usoara si sa aiba rezultatele dorite. Suntem oameni dedicati si iubitori ai pamantului, gata sa gasim intotdeauna raspuns si solutii pentru intrebarile / situatiile dumneavoastra.

Proiectul Ogorul, nu vizeaza doar activitatile agricole. Comercializam o gama variata de produse destinate casei si gradinii, amenajarilor exterioare,scule si unelte electrice, etc.

Sloganul nostru este Belsug si Spor. Belsugul este obiectivul fiecarui fermier, pe cand sporul este calea ideala spre belsug. Ogorul este, bineinteles, cel care prin spor duce la belsug!

Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X