0758 22 57 88

Rapiță semănată cu Microseed

Pentru campania de cultivare a culturii de rapiță în anul agricol 2022 firma OGORUL RETAIL vine în sprijinul fermierilor cu produse care aduc plus valoare in fermele acestora, și GARANTEAZĂ răsărirea uniformă și înființarea culturii de rapiță.

Gama Microseed cuprinde o serie de produse de Top în materie de fertilizare starter pentru cultura de rapiță fapt pentru care în acest an lansăm campania "Microseed Garanteaza răsărirea !"

OFICIAL ACEASTĂ CAMPANIE ÎNCEPE AZI 01 IUNIE 2022

Clientul care achiziționează produse din gama Microseed pentu minim 20 ha beneficiează de oferta specială de preț si condițiile acestei campanii.

REGULI DE PARTICIPARE PENTRU CLIENT:

 • Cultura țintă- RAPIȚĂ
 • Doza minimă- 25 Kg/Ha
 • Faza de aplicare la semănat, împreună cu sămânța TREBUIE să fie sămânță certificată, achizitionată după data începerii campaniei, adică 01 iunie 2022.
 • Plata premergătoare- grâu, orz, mazăre
 • Curățarea resturilor vegetale și pregătirea terenului imediat după recoltat pentru a conserva rezerva de apă din sol.
 • Pregătirea uniformă patului germinativ
 • Semănatul cu o semănătoare de calitate pentru a asigura o repartiție corectă a semințelor, atât ca distribuție pe rând cât și ca adâncime.
 • Un regim de precipitații de minim 5L/mp cu o săptămână înainte de semănat sau în maxim trei săptămâni după semănat.
 • Respectarea intervalului optim de semănat începând cu 15 august până pe 15 septembrie în zonele de sud și 25 august – 30 septembrie pentru celelalte zone agricole.
 • Pentru determinarea nivelului de precipitații căzute se iau în calcul cele mai apropiate trei stații meteo din zona care înregistrează date.
 • Formarea crustei de sol nu face obiectul acestei campanii.

AVANTAJE: Dacă respectă doza și toate celelalte recomandări făcute de OGORUL RETAIL, în cazul în care după înființarea culturii densitatea este mai mică de 25 plante /mp și fermierul decide să întoracă cultura, acesta beneficiează din partea companiei OGORUL RETAIL de un sprijin care constă în primirea unei cantitati de microseed egală cu cea cumpărată, cu titlu gratuit pentru a fi utilizată la semănatul viitoarelor culture.

Clientul are obligatia sa anunte prin SMS agentul de legătura privind momentul în care vrea să intre la semănat, prezența agentului la semănat fiind obligatorie.

Dacă clientul nu notifică persoanele mai sus amintite nu poate beneficia la final de oferta acestei campanii.

REGULI PENTRU AGENTI:

Agentul are obligația ca în urma notificării primite de la client să meargă la clientul respectiv să întocmească proces verbal de însămânțare și să facă poze în momentul semănării după care le va trimite pe E-mail către .

DACĂ ACEST PROCES VERBAL NU ESTE ÎNTOCMIT ȘI TRIMIS ÎMPREUNĂ CU POZELE DIN MOMENTUL SEMĂNATULUI LA CARE SE APLICĂ CORECT PRODUSUL MICROSEED, FERMIERUL NU POATE BENEFICIA DE ACEASTĂ OFERTĂ.

ACEASTA PROMOȚIE NU SE CUMULEAZĂ CU ALTE PROMOȚII.

Pliant Campanie MicroseedPliant Campanie Microseed
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X