0758 22 57 88

Producator Syngenta

Syngenta Agro este lider pe piața locală de semințe și produse pentru protecția plantelor, pregătită pentru a răspunde noilor provocări generate de dezvoltarea rapidă a agriculturii din România.
Syngenta este prezentă de peste 10 ani pe piața de protecția plantelor și semințelor din România. Syngenta Agro, reprezentanța locală a grupului elvețian Syngenta, oferă partenerilor din România un portofoliu recunoscut de produse pentru protecția plantelor și semințe, însoțite de o gamă de servicii adaptate nevoilor acestora.  
Produsele Syngenta de protecția plantelor sunt adaptate condițiilor pedoclimatice din România și contribuie la obținerea unor producții ridicate, de o calitate crescută. Gama largă de produse și soluții tehnologice de calitate este completată de serviciile oferite partenerilor noștrii din toată țara.
Divizia de semințe Syngenta Agro promovează soluţii şi tehnologii pentru toţi agricultorii – atât pentru ferme moderne, unde este aplicată agricultura intensivă, cât şi pentru producătorii individuali, care practică o agricultură tradiţională, pe loturi de mici dimensiuni.
Syngenta pune la dispoziţia fermierilor din România produse de cea mai bună calitate, sigure pentru culturi, utilizatori şi mediu, sprijinindu-i în obţinerea unor producţii sporite şi de calitate superioară. 

1 - 29 din 29 produse
Disponibilitate
Pret
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X