0758 22 57 88

Insecticid Force 1.5 (450 gr), Syngenta

Syngenta
Insecticid Force 1.5 (450 gr), Syngenta
Descrierea Produsului

Descriere produs: 

Proprietati fizico-chimice: FORCE 1,5 G se prezintă sub formă de granule fine omogene, fără tendință de sfărâmare, de culoare bej.

Mod de actiune: FORCE 1,5 G este un insecticid pentru aplicare la sol si dezvoltat pentru controlul rezidual al principalilor daunatori de sol în agricultură. Acesta ofera o protecție a culturii eficienta din punct de vedere al costurilor ca parte a majorității sistemelor de administrare, incluzand IPM (Managementul combaterii integrate).

Spectrul de activitate: Force 1,5 G omoara insectele prin acțiune de vapori, stomacala și de contact și nu este sistemic în interiorul plantei. De asemenea, oferă șoc rapid și control de lungă durată. Proprietățile antihrănire și repelente extind efectul biologic împotriva unor dăunători. Prin acțiunea unică de vaporizare, Force 1,5 G pătrunde în sol și străpunge cuticula insectei, distrungând legăturile nervoase, cauzând încetarea hrănirii și implicit moartea. Efectul puternic repelent oferă protecție de lungă durată tinerelor plăntuțe. Teflutrinul nu acționează sistemic în plante și nu este mobil în sol.

Recomandari de aplicare: Force 1,5 G se aplică odată cu semănatul cu microgranulatoare destinate acestui tip special de aplicare.

Managementul rezistentei insectelor: Controlul asupra unor specii de insecte daunătoare poate fi redus dacă populații locale ale insectelor dezvoltă rezistență la Force. Pentru a preveni dezvoltarea șiîntinderea rezistenței, Force sau orice alt produs pe bază de piretroizi, trebuie să fie folosit ca parte a unui program IPM (Managementul combaterii integrate) care încorporează o strategie IRM (Managementul rezistenței insectelor). Force 1,5 G , oricare alt produs pe bază de piretroiozi, sau oricare alt insecticid nu ar trebui să fie folosit în mod repetat într-un sezon sau ca metodă unică de combatere. Este avizat să se folosească Force în alternanță cu produse care au moduri de acțiune diferite. Întotdeauna urmați instrucțiunile de pe etichetă cu privire la doza de aplicare pentru a minimaliza selecția de insecte rezistente.

Toleranta culturii: In general, toleranța culturii nu este afectata de aplicarea la sol a lui Force 1,5 G. In cazul aparitei unei sensibilizari sau a unei noi varietați, verificati intai toleranța culturii.

Instructiuni de utilizare: In Romania produsul este omologat la:

Cultura Daunatori Doza
Porumb               Viermele vestic al porumbului

                                           15 kg/ha
(se aplica pe rand odata cu semanatul culturii de porumb in conditii de infestare moderata, respectic in primul an de monocultura a porumbului)

Specificatiile Produsului
  • CulturaPorumb
  • DaunatoriViermele vestic al porumbului
  • Modalitate ambalarePunga de 450 g
  • Stare produsGranule
  • Tip produsInsecticid
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X