0758 24 29 18

Ingrasamant lichid Bio, cu aport suplimentar de zinc si mangan, cu aplicare foliara, Agriphyt Contact Zn-Mn, 1 L, AgriTecno

AgriTecno
cod produs: 5030
-15%
Ingrasamant lichid Bio, cu aport suplimentar de zinc si mangan, cu aplicare foliara,  Agriphyt Contact Zn-Mn, 1 L,  AgriTecno
Ne pare rau, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Descrierea Produsului

DESCRIERE PRODUS:
AGRIPHYT CONTACT ZN-MN
determina scadera populatiilor de musculita alba, paduchi tetosi, afide, trips si alte insecte. Este un extract vegetal solubil ce determina imbunatatirea eficienteti tratamentelor cu acaricide, insecticide, fungicide. Corecteaza carenta de zic si mangan, fiind o alternativa excelenta la folosirea uleiurilor minerale horticole.

Azot(N) 5 % w/w
Zinc(Zn) 1.5 %w/w
Mangan(Mn) 0.5 % w/w

AGRIPHYT CONTACT ZN-MN este o solutie lichida ce contine zinc si mangan si care previne si corecteaza carenta plantelor pentru aceste microelemente. Solutia este formulata impreuna cu extract vegetal ce determina o acoperire excelenta a plantelor, comportandu-se ca un ulei mineral dar lipsit de efectele secundare negative ale acestuia, atat la nivelul plantelor cat si al mediului inconjurator. Solutia AGRIPHYT CONTACT ZN-MN formeaza la nivelul insectelor un film care blocheaza caile respiratorii si determina moartea prin asfixiere a acestora: musculita alba, paduchi tetosi, afide, trips.
AGRIPHYT CONTACT ZN-MN este o alternativa excelenta la folosirea uleiurilor minerale horticole.
AGRIPHYT CONTACT ZN-MN ofera suplimentar urmatoarele avantaje: nu necesita o perioada de pauza, repectiv, tratamentele pot fi repetate fara restrictii de temperatura sau de alta natura.
AGRIPHYT CONTACT ZN-MN este recomandat pentru folosirea in culturile horticole(legume, pomi fructiferi, vita de vie, etc).
AGRIPHYT CONTACT ZN-MN este un biostimulent fitosanitar ce actioneaza in solutie si ca adjuvant.
AGRIPHYT CONTACT ZN-MN nu determina modificari nedorite la nivelul plantelor sau al fructelor acestora, fiind lipsit de efecte secundare nedorite.

MOD DE UTILIZARE:
Se aplica in tratamente foliare, la momentul cresterii active a culturilor in care sunt folosite; pentru controlul populatiilor de daunatori sensibili la activarea produsului se recomanda sincronizarea aplicarilor cu momentul la care acestia sunt senibili la aplicarea produsului.
Paduchi tetosi, afide: pomi fructiferi.
Musculita alba, trips, afide, etc: culturi horticole.

APLICARE FOLIARA:
Siguranta pentru culturi, mediul inconjurator, si pentru persoana care aplica tratamentul. Produsul este natural si biodegradabil.

Specificatiile Produsului
  • Modalitate de ambalareBidon de 1L
  • Stare produsLichid
  • Tip produsIngrasaminte foliare si fertirigare
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X