0758 22 57 88

Ingrasamant lichid cu aplicare foliara, Nutriphuse (1 L), TCI

Ingrasamant lichid cu aplicare foliara, Nutriphuse (1 L), TCI
Descrierea Produsului

Descriere produs: 
Proprietati fizico-chimice: Nutriphuse este un îngrașamant lichid special sub forma ureica, cu un conţinut minim de biuret (< 0.05% w/v), recomandat în mod particular pentru aplicare foliară şi indicat pentru prevenirea şi corectarea deficienţelor şi dezechilibrelor în asimilarea azotului. Nutriphuse se evidenţiază datorită concentraţiei ridicate de azot (22% w/v), 100% în formă ureică; conţinut minim de biuret şi absenţa amoniacului (NH3+), nitraţilor (NO3-) şi impurităţilor. 

Nutriphuse conţine un agent de tamponare cu rol de neutralizare a unei posibile eliberari de amoniac, asigurand un nivel al PH-ului între 5.5 şi 6.5. În plus, produsul conţine un indicator colorimetric a PH-ului. Daca produsul îşi schimbă culoarea din galben în roşu, atunci soluția va trebui să fie acidificată pana cand revine la culoarea galbena. 

Avantaje:

– Corecteaza rapid carențele de azot ale plantelor.
– Siguranţa maxima pentru aplicarea foliara, produsul nu produce fitotoxicitate datorita absenţei biuretului.
– Soluţia este eficientă atat ca îngrășământ foliar cat şi ca adjuvant pentru pesticide.
– Soluţia este eficientă şi rapida chiar şi în condiţii dificile (seceta, stres, etc.).
– Viteză mare de acţiune datorită formulei azotului (100% ) în formă ureică.
– Favorizează absorbția în plantă a altor elemente nutritive (K, Cu, Zn, Mn).

Doza si metode de utilizare : Numarul de aplicari depinde de cultura şi de faza fenologica a culturii.
Cereale: 10-20 l/ha pentru a stimula creşterea după perioada de iarnă, odată cu aplicarea erbicidelor.
15-25 l/ha la apariţia frunzei stindard sau după înflorire pentru a creşte conţinutul de proteine și/sau mărirea eficacității fungicidelor.
Sfecla de zahar: 20 l/ha între stadiul în care planta are 4-6 frunze şi cel de închidere a rândurilor. Nu aplicaţi după ce se închid rândurile.
Cartofi: 20 l/ha când plantele ajung la 15 cm, se repetă după 15 zile .
Porumb: 15-25 l/ha din momentul în care porumbul atinge stadiul de 6 frunze.
Viţa de vie: 5-10 l/ha înainte de înforire şi în timpul dezvoltării fructelor. Pentru strugurii aromați trebuie aplicat de 2-3 ori câte 20 l/ha de la coacere până cu 2 săptămâni înainte de recoltare pentru a potenţa aroma.
Culturi horticole: 3-4 aplicări a 10-20 l/ha împărţite de-a lungul ciclului de dezvoltare a plantelor începând cu stadiul de 4-6 frunze. La tomate, ardei şi cucurbitaceae, în timpul perioadei de creştere a fructului este recomandată o doză de 5-10 l/ha evitând aplicarea întârziată înaintea recoltării.
Pomi fructifieri: 50-60 l/ha. Impartiti doza totala pentru mai multe aplicari în timpul creşterii fructului (de la începutul perioadei de creştere până la 2-3 săptămâni înainte de recoltare. Pentru măr şi păr, se recomandă aplicarea unei doze de 20 l/ha după recoltare şi înainte de căderea frunzelor pentru a reface rezervele necesare pomilor.
– Ca adjuvant pentru produse pesticide sistemice şi fertilizanţi foliari: 5-10 l/ha cu scopul de a îmbunătăţii translocarea şi eficienţa acestor produse.

Compatibilitate: Nutriphuse este compatibil cu toate îngrașamintele si produsele agrochimice utilizate în mod normal. Nutriphuse imbunatateste si creşte puterea de absorbţie a micronutrienților. Prin urmare, în cazul în care se utilizează în combinaţie cu produse care conţin aceste elemente (ex: fungicide care conţin cupru, sulf etc), este recomandată revizuirea dozelor de aplicare.

Este recomandat un test de compatibilitate inainte de realizarea amestecurilor si consultarea personalului tehnic!

Specificatiile Produsului
  • CulturaPomi fructiferi, Cereale, Porumb, Culturi horticole, Cartofi, Viță de vie
  • Modalitate ambalareBidon 1L
  • Stare ProdusLichid
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X