0758 22 57 88

NO FROST 2kg - antiderapant, deszapezire, dezghetare rapida

PESTMASTER
NO FROST 2kg - antiderapant, deszapezire, dezghetare rapida
Descrierea Produsului

 Produsul actioneaza intr-un timp foarte scurt asupra stratului de zapada; rezultate vizibile dupa 3-5-7 minute

 

DESCRIERE:

NO FROST cu o reteta pe baza de clorura de calciu, este recomandat pentru deszapezirea si dezghetarea strazilor; topeste si impiedica reformarea poleiului, actionand ca material antiderapant cu o remanenta antiinghet de circa 72 h.  Actioneaza ca o bariera impotriva formarii ghetei/a stratului de zapada deja depus, facilitand indepartarea acesteia de pe carosabil. Este foarte eficient la temperaturi scazute (-15 grade C -25 grade C).

PRODUSUL NU CONTINE SARE.

Utilizarea acestuia este eficienta in topirea ghetei, impiedicarea formarii poleiului pentru urmatoarele suprafete:

trepte (granit, beton, gresie, caramida, lemn tratat pentru exterior); trotuare (pavaje din beton, piatra naturala); drumuri de acces, alei (mixturi asfaltice, beton amprentant, asfalt); locuri de parcare. MOD DE UTILIZARE:

Aplicare uscata - se utilizeaza ca atare prin imprastierea unui strat pe suprafetele inghetate, respectiv: autostrazi, parcuri, trotuare, parcari, rampe, suprafete in panta acoperite de polei si zapada. NO FROST- reprezinta cea mai buna alegere pentru mentenanta drumurilor pe timpul iernii, in actiunile de deszapezire, dar mai ales impotriva inghetului-poleiului, ca material antiderapant.

Aplicare lichida a solutiei 30% (obtinuta prin dizolvarea produsului in apa) se recomanda 30 ml/mp. Se imprastie pe suprafata supusa inghetului/zapezii dupa inlaturarea stratului consistent de zapada/gheata. Pentru suprafete mici (trotuare, scara blocului, curti interioare), se poate aplica manual, iar pentru suprafete intinse cu ajutorul utilajelor speciale. 

CONSUM SPECIFIC:

Aplicare uscata: - sub 2 mm gheata 20 g /mp;                            - peste 2 mm gheata 40 g /mp;                            - sub 3 cm zapada 20-40g /mp;                            - peste 3 cm zapada 50-100 g /mp.

Aplicare lichida (uzual concentratie 30%): 30ml/mp. CARACTERISTICI:

Actioneaza ca un material antiderapant, topeste si impiedica formarea poleiului. Remanenta antiinghet de aproximativ 72 ore. Eficient in conditii de frig, chiar si la temperaturi scazute de pana la -25 grade C. AVANTAJELE UTILIZARII:

Actioneaza intr-un timp foarte scurt asupra stratului de zapada; rezultate vizibile dupa 3-5-7 minute;

Remanenta de pana la 72h in conditii de temperaturi scazute (-15 grade C -25 grade C);

Protejeaza mediul ambient si sanatatea oamenilor (procent redus de clorhide), nu deterioreaza incaltamintea si nu pateaza covoarele sau  pardoselile din lemn;

Eficient in deszapezire, prevenire/combatere gheata, dezghetare rapida pentru trepte (granit, beton, gresie, caramida, lemn tratat pentru exterior), trotuare (pavaje din beton, piatra naturala), drumuri de acces, alei (mixturi asfaltice, beton amprentant, asfalt), locuri de parcare;

Nu este coroziv, nu afecteaza suprafetele pe care este presarat;

Nu albeste carosabilul, din contra il inchide la culoare, conferidu-i un aspect curat;

Penetreaza zapada si gheata mai rapid decat sarea, fiind de 70-80 de ori mai putin coroziv decat aceasta;

Usor de aplicat;

Capacitate mai mare de topire a zapezii si ghetii.

CONDITII DEPOZITARE:

- Umiditate <60%; - Temperatura minim 5 grade Celsius; - In caz de umiditate ridicata produsul se cristalizeaza formand bulgari, dar fara deteriorarea proprietatilor chimice ale produsului, situatie in care se recomanda, inainte de aplicare, maruntirea acestora pana la aducerea produsului in starea initiala (granule-fulgi).

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X