0758 22 57 88

Prity K12

Prity
Prity K12
Descrierea Produsului

DESCRIERE PRODUS:
Acest produs poate încălzi 153m³ de aer la o casă izolată sau 111m³ de aer la o casă neizolată. Randamentul este de 84%. În interiorul camerei de ardere intră un lemn de 38cm. Deschizătura  focarului este de 345×215 mm. Dimensiunea camerei de ardere este de 411x382x320 mm.

Putere (kW)

Dimensiuni L*l*h (cm)

Masa (Kg)

10

49x45x76

74

 

 Vă rugăm să luați în vedere recomandările noastre.

Vă recomandăm pentru toate tipurile de sobe, şeminee şi centrale primul metru de burlan să fie drept, să se folosească cât mai puţine coturi pentru a asigura un tiraj cât mai bun. Nu recomandăm reducţi.

Pentru produsele care nu au manta de apă recomandăm să lăsaţi o distanţă de 10- 15cm în spate şi pe lateral ca să asigurăm o circulaţie a aerului cald cât mai bună, iar pentru produsele cu manta de apă recomandăm măcar 15cm. Atunci când este necesară construcţia unui postament pentru şemineu aceasta să nu depăşească înălţimea de 40cm, iar îngrădirea să fie concepută cu materiale corespunzătoare. În partea superioară se lasă loc pentru site de ventilaţie.  ATENŢIE NU LĂSAŢI LUCRURI INFLAMABILE ÎN APROPIEREA SURSEI DE CĂLDURĂ.

La sobele şi şemineele cu manta de apă recomandăm ca primul metru la ţeava de tur si retur sa fie din cupru, capacitatea maximă de funcţionare setată la 1bar.

Recomandăm ca sistemul de încălzire să se efectueze de către o persoana autorizată.

 

 

Specificatiile Produsului
  • Greutate74 kg
  • Putere termica10 kW
  • Tip produsSoba Semineu
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X