0758 22 57 88

PR-303 aparat cu ultrasunete anti-latrat

PESTMASTER
cod produs: 141234
PR-303 aparat cu ultrasunete anti-latrat
Descrierea Produsului

Descriere

Aparatul cu ultrasunete anti-latrat PR-303 este conceput special pentru a evita ca animalul dumneavoastra sa latre atunci cand este lasat singur in casa sau cand este asmutit de alte animale.

Acest aparat anti latrat este prevazut in partea frontala cu o boxa speciala ce va emite ultrasunete odata ce detecteaza latratul cainelui, ultrasunete ce vor determina cainele sa nu mai latre, fara sa ii provoace insa nicio durere.


INSTALARE SI FUNCTIONARE:

Montajul aparatului nu este complicat, el trebuind doar conectat la o sursa de curent (220 V). Functionarea optima a lui va fi semnalizata prin aprinderea LED-ului rosu afla in partea frontala a aparatului. Pentru a verifica emiterea ultrasunetelor, bateti din palme puternic de la o distanta intre 2 si 6 metri de aparat. In acel moment LED-ul verde aflat in partea frontala a aparatului se va aprinde pentru aproximativ 4 secunde.

Aparatul poate fi amplasat atat in interior cat si in exterior, cu conditia sa fie ferit de ploaie sau umezeala, functionarea optima a acestuia putand fi afectata.

Suprafata acoperita la interior este de 30mp, iar cea la exterior de 20mp. Aceasta suprafata poate fi afectata de obstacolele aflate intre aparat si cainele dvs., ultrasunetele netrecand prin materiale solide, prin mobila, pereti, sticla. De asemenea sursele de sunet (radio, tv) la un volum ridicat pot activa inutil aparatul, acesta incepand sa emita ultrasunete.

Se recomanda amplasarea aparatului cu boxa de emitere catre locul pe care doriti sa-l protejati, cat mai aproape de caine.


SPECIFICATII TEHNICE:

Aria de acoperire: 30 mp (in interior), 20 mp (in exterior)
Alimentare: 220 V
Uz: interior/exterior
Dimensiuni : 9,5 x 12 x 4,3 cm

 

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X