0758 24 29 18

Motocositoare Prorun TBC243D - Premium , 2.4 CP, O-mac   

O-Mac
Motocositoare Prorun TBC243D - Premium , 2.4 CP, O-mac   
Descrierea Produsului

Descriere produs:
Motocositoarea joaca un rol important în orice gospodarie întrucat te ajuta să realizezi cu ușurință activitati de cosire si întreținere a ierbii dar si de curațare a gradinii sau a arbustilor. 

Cu un motor de 2.4 CP, motocositoarea Prorun 243 D este potrivita pentru terenuri nivelate si iarba de dimensiuni mici spre medii. Nu este potrivita pentru iarba încalcita.

Turatia motorului la relanti este de 400-3100 RPM iar turatia cu accesoriu de taiere ajunge la 9500 RPM. Discul motocositoarei are o grosime de 1.2 mm- 4 mm iar diametrul gaurii este de 25.4 mm. Lațimea de tăiere este ajustabilă, între 200 mm și 305 mm. Motocositoarea este dotata cu pompa de amorsare pentru pornire rapida, astfel încât procesul de folosire al acesteia să fie eficient.

Greutatea sa mică, de doar 8,7 kg face ca motocositoarea să poată fi folosită și manevrată cu ușurință. Pe timpul activității, zgomotul este redus deoarece motocositoarea este silențioasă, având un nivel de zgomot de 113 dB. Astfel, nu vei fi deranjat de zgomotele produse de motocositoare și vei lucra cu mai multă plăcere.

Motocositoarea Prorun 243D are consum redus de carburant, având un rezervor de 600 de ml și un consum estimat de 480 mg/ kW-h, fiind astfel un model economic și fiabil, cu raport calitate-preț excelent. Dacă îți dorești un produs rezistent, fiabil, cu design plăcut și de calitate, atunci motocositoarea Prorun 243 D poate fi perfectă pentru gospodăria ta.

Având o experiență îndelungată pe piață, brandul Topsun este apreciat la nivel mondial ca fiind unul dintre cei mai mari producători de profil. Originar din China, Topsun se remarcă prin calitatea deosebită a produselor sale și prin gama sa de vârf, Prorun. Topsun pune preț pe controlul calității, având un sistem strict al calității. Produsele sunt atent verificate și testate în laboratoarele sale performante, dotate cu tehnologii actuale, care permit o inspecție temeinică a tuturor produselor fabricate.

Prin implementarea celor mai noi tehnologii în procesul de fabricație, Topsun își propune să ridice standardul de calitate și performanță la cele mai înalte cote. Produsele acestui brand sunt rezultatul îmbinării materialelor de calitate cu superioară cu ingineria de ultimă generație în acest domeniu. Cu această motocositoare îți vei completa gospodăria și vei lucra cu ușurință.

Producator: TOPSUN 
Marca / Model: PRORUN / TBC 243D
Putere motor: 2.4 CP
Cilindree: 51.7 cmᶾ
Turatia motorului la relanti: 3100 ± 400 RPM 
Turatia cu accesoriu de taiere: 9500 RPM
Transmisie:  Tija din otel Carburator 
Tip diafragma: Bujie 2T , Champion
Pompa amorsare: Da, pentru pornire rapida
Rezervor benzina: 600 ml 
Consum estimat de benzina: 480mg / kW-h
Raport amestec benzina:ulei (l:ml): 1:40 
Tip ulei amestec: 2T 
Caracteristici disc: 2Dinti/3Dinti/4Dinti/8Dinti/Arboret
Latimea de taiere: 200mm - 305mm 
Grosime: 1.2mm - 4.0mm 
Diametrul gaurii: 25.4mm 
Caracteristici tambur cu fir: Fir trymi 2.4mm - 3.5mm 
Latimea de taiere: 430mm
Nivel de zgomot: 113 dB(A) 
Greutate neta:  8.7 Kg


 

  

 

Specificatiile Produsului
  • Capacitate cilindrica cmc51.7
  • Capacitate rezervor600 ml
  • CombustibilBenzina
  • Garantie24 luni pers fizice / 12 luni pers juridice
  • Nivel de zgomot113 dB
  • Putere motor(CP)2.4
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X