0758 24 29 18

MOTOCOSITOARE O'MAC MS 28

O-Mac
cod produs: 1880197
MOTOCOSITOARE O'MAC MS 28
Descrierea Produsului
Descriere

Motocositoare O'MAC MS 28, de 2,8 CP

Știm că visul oricărui gospodar este să-și vadă grădina îngrijită, fără să depună prea mult efort în acest sens. Soluția este una cât se poate de practică. Motocositoarea O'MAC MS 28 ține departe buruienile, tunde iarba mare și înlătură vegetația nedorită din curtea ta într-un timp record. 

Motocoasa se adaptează ușor la o gamă largă de activități de grădinărit. Astfel, începi treaba plin de energie și o finalizezi într-un ton la fel de pozitiv, pentru că utilajul face ca lucrările obligatorii de întreținere a spațiului verde să devină o plăcere. Toate acestea, bineînțeles, vin din specificațiile tehnice performante cu care este dotată această motocositoare. 

Eficiența motocoasei aduce plăcerea de a munci 

Fă echipă cu motocositoarea MS 28 și deveniți imbatabili. Tu vii cu pofta de lucru, iar motocositoarea îți pune la dispoziție un motor în 2T, pe benzină, cu o capacitate cilindrică de 52cm³ și o putere de 2,8 CP. Și uite așa economisești timp cu acest utilaj. Cum? Prin puterea care îl face capabil să ajungă la 9 800 rpm, deci viteza este asigurată. 

Fie că vrei să cosești în curtea din jurul casei sau pe o pajiște mai mare, motocositoarea face față unui teren cu o suprafață de până la 1 hectar. Capacitatea rezervorului de 1,2 litri te scutește de drumurile neplăcute pentru realimentare. Funcționalitatea optimă a motorului este asigurată de carburatorul cu diafragmă cu valvă de rotație cu care este dotată motocoasa și de filtrul de aer de tip burete.

Tăierea propriu-zisă se face pe baza tamburului cu fir Tap & Go, cu două linii și discul de 255 milimetri diametru, în 3T. 

Lățimea de tăiere ajunge la 43 cm, deci dintr-o singură trecere cu utilajul, reușești să cosești o suprafață lată.

Ușurința în manevrare vine de la greutatea redusă a motocositoarei MS 28. Cele 8,5 kilograme permit mișcări ample, fără prea mult efort. Pornirea se face cu Easy Start pentru ca tu să începi treaba rapid și simplu.

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X