0758 22 57 88

Seminte amestec zone secetoase, 10 kg, Agrosel

Agrosel
Seminte amestec zone secetoase, 10 kg, Agrosel
Descrierea Produsului

Insemnatatea economica si ecologica a pajistilor permanente este deosebita. Aceste suprafete verzi sunt nebanuit de intim legate de viata noastra si de conservarea mediului in care traim. Aceste pajisti pot reprezenta o sursa de hrana pentru animalele domestice si salbatice, un mijloc de prevenire si combatere a eroziunii solului, dar si un mijloc de imbunatatire a structurii si fertilitatii solului.

Compozitii:
5%- trifoi alb(Trifolium repens);
20%- timoftica(Phleum pratensis);
35%- raigras peren(Lolium perenne);
25%- paius(Festuca arundinaceea);
15%- firuta(Poa pratensis).
Mixtura formata din specii de plante cu inradacinare puternica(rezista la conditi de stres termic si hidric). Se utilizeaza intr0un sistem de 3 coase/an, pentru productia de siloz sau fan.

Distanta de semanat intre randuri: 12.5-15 cm.
Norma de samanata: 35-40 kg.

Pentru obtinerea unor culturi reusite are in vedere o buna pregatire a patului germinativ. Acest lucru se realizeaza printr-o lucrare de afanare adanaca a solului(20-22 cm) in agregat cu diferite tipuri de grape sau lucrari repetate cu grapa cu discuri urmate de lucrari de nivelare si tasare.

Dupa lucrarea de semanat se executa o lucrare tavalugiure a solului pentru a pune semintele in contact cu solul fapt ce asigura o germinare rapida si uniforma. Pe parcursul perioadei de vegetatie se fac lucrari de ingrijire a pajistilor precum: fertilizarea, controlul asupra buruienilor si agentilor patogeni, indepartarea vegetatiei lemnoase, suprasamantarea, etc.

Specificatiile Produsului
  • Densitate recomandata la semanat35-40 kg/ha
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X