0758 22 57 88

Producator Agrosel

AGROSEL - este leaderul de piaţă al segmentului de seminţe microambalate din România. 

AGROSEL comercializeaza seminte de legume, bulbi de flori, seminte de gazon, seminte plante furajere si seminte amestecuri furajere.

AGROSEL deţine cea mai modernă şi performantă platformă din industria seminţelor de legume din România, ce se întinde pe o suprafaţă de 50.000 mp, în Câmpia Turzii. AGROSEL este singurul producător local de seminţe de legume care dispune de toate echipamentele şi tehnologia necesară pentru dezinfectarea, calibrarea, tratarea şi dozarea numerică a seminţelor. Având în vedere potenţialul oferit de segmentul produselor profesionale, începând cu anul 2004 am iniţiat ameliorarea unor varietăţi noi pentru piaţa profesională de legume. Soiurile sunt ameliorate în condiţiile agroclimatice din România, care astfel se adaptează la condiţiile de cultură ale cultivatorilor din ţară. În toţi aceşti ani, aproape 100 de varietăţi au fost ameliorate, înregistrate şi brevetate în Catalogul Oficial al soiurilor de plante din Uniunea Europeană.

AGROSEL dispune de laborator propriu pentru controlul calităţii, unde se testează germinaţia, umiditatea, puritatea şi starea sanitară a seminţelor. Calitatea superioară a seminţelor este garantată prin cele trei puncte de control: inspecţie în câmp, verificare a calităţii în laborator şi postcontrol pe microparcele. Seminţele de la AGROSEL îndeplinesc cerinţele legislative internaţionale în domeniu. 

Filtre selectate: Disponibilitate: In Stoc
1 - 120 din 271 produse
Disponibilitate
Pret
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X