MOTOFERASTRAU O'MAC MF 34

cod produs: 17693151

MOTOFERASTRAU O'MAC MF 34

Descrierea Produsului

Descriere

Drujba MF 34 de 3,4 CP 

Drujba MF 34 va deveni partenerul tău de încredere încă de la prima utilizare. Vrei să o folosești în silvicultură? Sau poate ai nevoie de o unealtă potrivită, mai degrabă, în domeniul construcțiilor. 

Stai fără griji, drujba MF 34 este utilajul care îți trebuie ție. Asigură-te că deții un produs fiabil în magazia ta, care se descurcă la fel de bine și în cazul lucrărilor complexe de tăiere, cât și în cazul prelucrărilor fine. Tu depui un grad minim de efort, iar drujba face toată treaba în locul tău. 

Design ergonomic pentru utilizare facilă

Motoferăstrăul MF 34 are un design robust, care îl face și foarte ușor de manevrat. Îl poți utiliza fie în regim semiprofesional, datorită specificațiilor tehnice deosebite, cât și în regim hobby. Fie că dorești să tai lemne pentru foc, sau să confecționezi un scaun, drujba îți stă la dispoziție. 

Cântărește doar 5 kilograme, de aici reieșind și ușurința în manevrare. Fără să te străduiești prea mult, poți tăia lemne cu precizia pe care ți-ai dorit-o întotdeauna. Mânerul cu prindere moale asigură o aderență bună, pentru ca siguranța ta și a celor din jur să nu fie pusă în pericol. 

Motor pe benzină, în 2 timpi

Drujba MF 34 este dotată cu aprindere digitală, iar motorul  termic, în doi timpi, cu putere de 3 CP este cheia performanței acestui utilaj. Șina are lungimea de tăiere de 16 inchi (40 de centimetri). Șina de ghidaj tip Sprocket asigură o mai mare precizie a fierăstrăului în timpul utilizării.

Iar pentru zilele în care volumul de muncă este mai mare, confortul tău nu are de suferit. Drujba MF 34 este prevăzută cu un sistem anti vibrație. 

Specificatiile Produsului