Tratament pentru samanta, Molecule 100 C, 500 grame, SemPlus

cod produs: 15338

Tratament pentru samanta, Molecule 100 C, 500 grame, SemPlus

Descrierea Produsului

Descriere produs:

 

MOLECULE  100C este un produs formulat pe bază de carbon organic pulbere (100%), substanțe de origine vegetală cu rol protector pentru semințe și substanțe naturale aromatice cu rol repelent împotriva dăunătorilor din sol (viermi, nematozi, larve etc.).

Produsul are un conținut foarte ridicat de acizi fulvici, humici, aminoacizi și oxid de potasiu, acestea având  rol protector și stimulator pentru semințe. 

 

MOLECULE  100C se prezintă sub formă pulbere hidrosolubilă cu conținut de materie organică brută (carbon organic), acizi humici, acizi fulvici, substanțe de origine vegetală, substanțe aromatice cu rol repelent, aminoacizi organici și enzime vegetale sub formă de carbon cu rol antifungic.

 

MOLECULE  100C se recomandă a se mixa cu apa (10-15 litri / tonă).

Produsul stimulează sămânța să germineze rapid, asigurându-i un start excepțional.

Datorită conținutului extrem de ridicat de carbon organic pur (100%) și a acizilor fulvici, humici dar și a oxidului de potasiu, germinarea semințelor și dezvoltarea plantelor vor fi spectaculoase.

Prin conținutul său de substanțe active organice este  și un stimulent al elicitorului, comportându-se ca un repelent pentru majoritatea dăunătorilor din sol (viermi, nematozi, larve etc.) dar și un antifungic de excepție, suprimând ciupercile dăunătoare semințelor și bolile care se transmit prin sol(mălură, fusarioză, septorioză, sclerotinia).

 

           Conținut:

 

Doze recomandate:

Grâu, orz, triticale:

250 grame / tonă  în 10-15 litri apă

 

Porumb, floarea soarelui, mazăre, soia, rapiță:

2,5 kg / tonă în 10-15 litri apă

 

Legume

5 grame / 1 – 1,5L apă

ATENȚIE!
Produsul NU colorează sămânța în roșu aprins.
După uscare, semințele devin ușor închise la culoare, nefiind vizibilă o schimbare dramatică de culoare.

Specificatiile Produsului