FURTUN GRADINA ULTRAFLEX HOZELOCK 12.5 mm (50 m)

cod produs: 17047

FURTUN GRADINA ULTRAFLEX HOZELOCK 12.5 mm (50 m)

Descrierea Produsului

Descriere produs:

Furtunul ULTRAFLEX 12.5 R50 este un furtun flexibil, cu sistem anti-incurcare. Furtunul cu insertie textila prezinta un perete gros in 5 straturi cu tehnologia TNT impotriva rasucirii si este recomandat pentru uzul intens in gradina si in curte. Tehnologia de tricotare Tricoflex oferă o armare fantastică furtunului fără a sacrifica flexibilitatea.

Acest lucru înseamnă că furtunul rămâne puternic și suplu, fiind o plăcere de a folosi în grădină.Stratul exterior este opac, de culoare galbena cu insertie textila pentru ranforsare. Rola are o lungime de 50 m furtun cu diametrul de 12,5 mm. Furtunul este tratat impotriva razelor UV. Tehnologia Soft & Flex ™ oferă o rezistență la zgâriere, oferind senzația de luminozitate și flexibilitate, permițându-vă să manevrați furtunul fără efort în jurul grădinii, cu un efort minim sau agitație.

Rezistenta la intemperii cu protectie la radiatii UV si la inghet garanteaza ca furtunul dumneavoastra poate fi folosit eficient intr-o gama variata de la -20 ° C pana la 40 ° C. Garanția de 20 de ani demonstrează că acest furtun este durabil, durabil și rezistent la strivire, trecând prin cele mai extreme teste din laboratoarele din Hozelock. Nu contine metale grele si toxine dăunătoare.

 

Caracteristici:

Tip produs Standard
Utilizare  Suprateran
Material  PVC
Numar straturi 5
Dimensiune racord 1/2 inch
Presiune de lucru  20 bari 
Culoare Galben/Gri
Lungime 50 m 
Diametru  12,5 mmSpecificatiile Produsului