ATOMIZOR O'MAC AT 5000

cod produs: 1714711

ATOMIZOR O'MAC AT 5000

Descrierea Produsului

Descriere

Atomizor AT 5000 pentru dezinfectarea completă a culturilor

Vrei să-ți protejezi eficient culturile împotriva dăunătorilor și a altor boli care le afectează dezvoltarea? Atunci iată atomizorul de care ai nevoie! Modelul O’Mac 5000 asigură stropirea și administrarea de tratamente și pesticide pentru suprafețe vaste, cât și pentru plantele din propria grădină.

Împreună cu atomizorul profesional poți realiza fără dificultăți pulverizarea și dispersarea îngrășămintelor, cât și a altor substanțe lichide sau de tip pulbere, necesare sănătății culturilor tale.

Alege atomizorul O’Mac AT 5000 cu o distanță de pulverizare mare

Atomizorul O’Mac AT 5000 este unul dintre cele mai de încredere echipamente pentru stropirea profesionistă și integrală a culturilor și a plantelor, dotat cu un motor pe benzină în 2T și o putere maximă de 5 CP. Turația maximă a motorului este de 8000 RPM.

Pornirea prin demaror manual îți eficientizează munca, transformând procesul de stropire a culturilor într-unul plăcut, lipsit de stres.

Capacitatea rezervorului de soluție este de 15 L, aspect care îți permite să lucrezi o lungă perioadă de timp, fără pauze pentru alimentare. Distanța de pulverizare pe verticală atinge 13 m, iar pe orizontală 16 m.

De aceea, acest atomizor poate fi folosit cu succes atât pentru stropirea pomilor înalți, cât și pentru pulverizarea de substanțe pe plantele mai apropiate de sol.

Atomizorul O’Mac AT 5000: confort și siguranță în timpul muncii

Un alt avantaj oferit de atomizorul 5000 este designul ergonomic, special conceput pentru siguranța și confortul tău în timpul realizării lucrărilor de stropire. Gradul ridicat de manevrabilitate este susținut de sistemul antișoc care reduce vibrațiile la utilizare.

În plus, acest model de atomizor este dotat cu un sistem de prindere tip ham, prin care lungimea bretelelor poate fi ajustată, astfel încât utilajul să se așeze perfect pe umeri și spate. Datorită acestor facilități, poți utiliza atomizorul fără să-ți faci griji în privința greutății sau a orientării pe direcția potrivită pentru pulverizare.

 

Specificații tehnice
MOTOR

Tip Motor:

2T / Benzină / EU V

Putere Maximă Motor (kW/CP):

3.7 / 5

Putere Motor în Sarcină (kW/CP):

3.1 / 4.2

Capacitate Cilindrică (cc):

75.6

Turație Maximă Motor (rpm):

8000

Turație Motor în Sarcină (rpm):

7500

Turație Motor la Ralanti (rpm):

2800

Capacitate Rezervor Combustibil (L):

2.1

Tip Filtru Aer:

Burete

Tip Aprindere:

Digital

Tip Carburator:

Diafragmă cu valvă de rotație

Pornire:

Demaror manual cu Easy start

Șoc:

Manual Utilizare

Pompă Amorsare:

Da

Capacitate Rezervor Lichid (L):

15

Nivel de Zgomot dB(A):

114

 

GREUTATE SI DIMENSIUNI

Greutate Netă (kg):

13.9

Greutate Brută (kg):

16

Dimensiuni Cutie (Lxlxh):

530 x 410 x 770 mm

Specificatiile Produsului