0758 24 29 18

Velt CUT-60 Plasma Invertor IGBT, 20-60 A, Vladicom Tools

Vladicom Tools
cod produs: 11831
-7%
Velt CUT-60 Plasma Invertor IGBT, 20-60 A, Vladicom Tools
Ne pare rau, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Descrierea Produsului

DESCRIERE PRODUS:

Aparat de taiat cu plasma, construit pe baza tehnologiei invertor de ultima generatie. Compact, usor de transportat, economic si cu eficienta ridicata.
Fanta de taiere ingusta si neteda.
Ideal pentru debitarea unei game variate de materiale: inox, otel carbon, aluminiu, cupru si materiale compozite.
Ventilat fortat si protectie termica.

Tehnologie:
Aparatul de debitare cu jet de plasma Velt CUT-60 este fabricat avand la baza tehnologia IGBT, tehnologie revolutionara in domeniu. Aceasta permite reducerea dimensiunilor de gabarit si greutatea aparatului oferind totodata un control precis al curentului de taiere prin intermediul microprocesoarelor electronice. Astfel, aparatele de debitat cu plasma Velt sunt compacte si eficiente energetic.
Taietoarele cu jet de plasma profesionale Velt permit incarcari la capacitate maxima de pana la 60% din timp.

Domeniu de utilizare:
Aparatul de taiere cu jet de plasma Velt CUT-60 este recomandat pentru aplicatii industriale, ateliere de productie si reparatii, lucrari de intretinere si montaj.

Constructie:
Aparatul are carcasa robusta, din metal rezistenta la conditii dure de lucru. Componentele electronice de mare putere sunt racite eficient prin intermediul radiatoarelor din aluminiu incorporate in aparat, la care se adauga electro-ventilatoare cu debit mare de aer. Temperatura interna a aparatului este monitorizata in permanenta, iar in cazul in care depaseste limita maxima admisa, functionarea aparatului este suspendata pana cand temperatura interna coboara la valori normale de functionare. Acest ansamblu de racire si protectie termica extinde durata de viata a aparatului.

Panoul aparatului este foarte usor de folosit find echipat cu potentiometru pentru preselectarea curentului de taiere, fara trepte. Contine de asemenea un buton de pornire si doua becuri de semnalizare a punerii sub tensiune si supraincalzirii. 

Model CUT 60
Tensiune intrare (V) AC 380±10%
Frecventa (Hz) 50/ 60
Intensitate intrare(A) 12
Curent iesire (A) 20-60
Tensiune iesire (V) 104
Regim de functionare (%) 60
Consum in gol (W) 60
Eficienta (%) 85
Factor de putere la curent maxim 0.93
Grad de protectie IP21
Initiere arc NOH-F
Presiune aer (bari) 5
Debit aer (l/min) 120
Adancime maxima de penetrare (mm) 20
Greutate (kg) 19
Dimensiuni (mm) 480x204x303

Set livrare:
Pistolet CUT;
Cablu cu cleste de masa;
Electrod Cut;
Duza Electrod;
Duza ceramica;
Regulator aer;
Ambalaj din carton.

Nota: Elementele consumabile ce echipeaza torta de taiere sufera o uzura accentuata in procesul de debitare. Aceasta uzura este normala, iar viteza cu care se produce depinde de factori multiplii. Va recomandam sa va aprovizionati cu consumabile inaintea inceperii unor lucrari de amploare.

Recomandari:
Capacitatea maxima de taiere a unui aparat de debitat cu jet de plasma reprezinta cea mai mare grosime a materialului pentru care aparatul poate efectua penetrarea acestuia. Capacitatea maxima poate fi atinsa doar pentru anumite materiale si numai in conditii optime de lucru.
Pentru a obtine o taietura curata, si o viteza de taiere optima este recomandat ca grosimea materialului sa nu depasasca 50-60% din capacitatea maxima de penetrare a aparatului pentru oteluri sau 25-30% pentru aluminiu.

Atentionare:
Pentru a putea functiona, aparatul necesita alimentare cu aer comprimat. Debitul de aer comprimat necesar si presiunea acestuia sunt mentionate in sectiunea caracteristici tehnice.

Avertisment:
Utilizarea acestui produs necesita o calificare de specialitate. Nu permiteti persoanelor neinstruite sa utilizeze acest aparat. Cititi cu atentie manualul de instructiuni inainte de utilizare.

Specificatiile Produsului
  • Curent de taiere20 - 60 A
  • Dimensiuni(L x l x î)480x204x303 mm
  • Greutate19 kg
  • Grosime taiere≤20 mm
  • Maner transportDa
  • Tensiune400 V
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X