0758 24 29 18

Unealta multifunctionala Skil 2900 AJ, tensiune 4.8 V, 10000 miscari/min

-16%
Unealta multifunctionala Skil 2900 AJ, tensiune 4.8 V, 10000 miscari/min
Descrierea Produsului

Descriere produs:

SKIL 2900 „Multi Cutter“ oferă o soluție potrivită pentru sarcinile obișnuite de tăiere, ce apar zi de zi în gospodăria Dvs. Această foarfecă multifuncțională cu baterii reîncărcabile de 4,8 V oferă o libertate deplină a muncii și poate tăia o gamă largă de materiale, de exemplu carton, materiale plastice, vinilin, piele, tapete, covoare, ginși, nuiele și multe altele. Este ideală pentru a efectua tăieturi rapide, fără efort, atât în linie dreaptă cât și curbate. Butonul de acționare mare, prevăzut cu mecanism de blocare, și sistemul „Clic“ pentru schimbarea lamelor fără unelte ofere un confort sporit de lucru.

Lamele de înaltă calitate pentru „Multi Cutter“ sunt fabricate cu o geometrie unică. Dimensiunile reduse și acțiunea de tăiere de înaltă frecvență permite executarea tăieturilor fără efort, atât în linie dreaptă, cât și curbate. Când foarfecele obișnuite se descurcă greu și nu sunt totdeauna eficiente, cu „Multi Cutter“ puteți lucra rapid și ordonat. Cu un singur capăt de foarfecă puteți tăia trei kilometri de carton. Iar cu o baterie încărcată aveți destulă energie pentru a tăia 150 de metri de covor sau 240 de metri de carton!

Sistemul fără unelte „Clic“ permite schimbarea rapidă și convenabilă a lamelor de tăiere fără chei sau scule speciale. Tot ce aveți de făcut este apăsarea butonului „Clic“ pentru eliberarea lamei, și apoi numai glisați lama nouă în locaș.

Butonul de acționare mare, prevăzut cu mecanism de blocare asigură tăierea neobosită, fără să țineți butonul apăsat. Mânerul moale, compact și ergonomic asigură confortul optim de lucru. Pentru „Multi Cutter“ mai sunt disponibile ca accesorii separate un set de lame cu doua lame pentru materiale flexibile și o lamă specială pentru materiale dure.

 

Caracteristici:

Soluţia ideală pentru lucrările de tăiere de zi cu zi!

Foarfecele multifuncţional este o unealtă electrică polivalentă adecvată pentru tăierea unei game largi de materiale flexibile, precum textile, covoare, carton, hârtie, flori şi multe altele;

Montare uşoară a capului de tăiere datorită mecanismului „Clic“;

Permite tăieri curbilinii şi în linie dreaptă precise;

Comutator de dimensiuni mari de blocare în regim de funcţionare continuă;

Libertate fără cablu, cu sistemul de acumulatori NiMH de 4,8 V;

 

Specificatii tehnice:

Tensiune 4.8 V
Turatia la mers in gol 10000 miscari/min.
Sistem acumulator NiMH
Timp de incarcare 3 Ore
Tehnica de taiere foarfeca
Masa 0.4 kg
Tensiune/frecventa (incarcator) 230-240 V / 50-60 Hz
Nivel de presiune a sunetului < 70 dB(A)
Abatere standard 3 dB(A)
Nivel de vibratii < 2,5 m/s²
Toleranta (K) 1,5 m/s²
Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X