0746 02 10 070758 24 29 18

Unealta multifunctionala Skil 1475 AD, putere 250 W, tensiune 240 V

Skil
-16%
Unealta multifunctionala Skil 1475 AD, putere 250 W, tensiune 240 V
Descrierea Produsului

Descriere produs:

Skil 1475 „Multi-Tasker“ dispune de un motor de 250 W și este o unealtă extrem de multilaterală. Prin schimbarea accesoriilor livrate, puteţi folosi această unealtă versatilă pentru o gamă largă de lucrări de bricolaj, ca de exemplu şlefuire, tăiere, decupare, polizare şi răzuire. Unealta multifuncţională este compatibilă cu accesoriile „Starlock“ de bază, disponibile la scară largă şi cu accesoriile „OIS“, deci puteţi găsi cu uşurinţă accesoriul potrivit pentru lucrarea Dvs. Turaţia variabilă reglabilă facilitează potrivirea regimului de viteză cu lucrarea dată. Această unealtă este livrată într-o geantă robustă din material textil împreună cu trei pânze de ferăstrău, o bază de şlefuire din Velcro, 6 foi de şlefuit şi un adaptor de aspirare a prafului pentru racordarea aspiratorului în timpul şlefuirii.

Skil 1475 „Multi-Tasker“ oferă capacitate multilaterală extraordinară; puteți folosi această unealtă pentru numeroase aplicații în casă și în jurul casei. Fie că scurtați o placă de podea laminată, fie că executați o decupare pentru instalarea unei prize electrice sau șlefuiți rama unei ferestre, înainte de-a vopsi: puteți efectua fiecare lucrare în mod rapid și simplu, cu ajutorul numeroaselor accesorii disponibile pe piață. Mulţumită mişcării sale oscilatorii – de vibraţie – această unealtă este practică pentru tăiere şi decupare precisă, în locuri cu spaţiu restrâns. Se pot efectua tăieturi chiar și în planul pereților.

Pentru a lucra mai curat pe timpul șlefuirii, puteți racorda unealta la adaptorul de aspirație atașat, care se potrivește cu majoritatea aspiratoarelor cu dimensiuni standarde. Cablul de alimentare cu o lungime de trei metri asigură suficientă libertate în mișcarea uneltei. Datorită suportului de cheie integrat, aveţi întotdeauna la îndemână o cheie pentru schimbarea accesoriilor. Această unealtă este ideală pentru utilizare continuă şi pentru lucrări de tăiere şi decupare în locuri cu spaţiu restrâns, mulţumită construcţiei suple, ergonomice, cu mâner moale. Unealta este livrată într-o geantă robustă din material textil, împreună cu o pânză de ferăstrău segmentată pentru tăierea lemnului şi a materialelor plastice, două pânze de tăiere ideale pentru executarea decupajelor în lemn şi metal, o bază de şlefuire din Velcro, 6 foi de şlefuit şi un adaptor pentru aspirator.

 

Caracteristici:

 • şlefuire, debitare, tăiere şi multe altele cu o singură unealtă
 • Unealtă multifuncţională pentru o gamă largă de lucrări, deosebit de utilă în cazul lucrărilor de precizie
 • Face treaba mai repede mulţumită motorului puternic de 250 waţi
 • Sistemul de accesorii universale „OIS“ facilitează utilizarea unei game largi de accesorii pentru toate tipurile de aplicaţii
 • Poate fi utilizat de asemenea în combinaţie cu accesoriile „Starlock“ de bază şi „OIS“
 • Design ergonomic şi mâner moale pentru confort şi control optim
 • Control al vitezei variabile reglabil continuu
 • Lungimea cablului de 3 metri este optimă pentru libertatea de mişcare pe parcursul lucrului
 • Spaţiu integrat de depozitare pentru chei
 • Posibilitate de conectare a unui aspirator pentru şlefuire fără praf

 

Specificatii tehnice:

Putere nominala 250 W
Turatie la mers in gol 14000-22000 rpm
Unghi de oscilare stanga/dreapta 1.5 º
Greutate 1.4 kg
Tensiune/frecventa 220-240 /50-60 Hz
Presiune a sunetului 83 dB(A)
Putere a sunetului 94 dB(A)
Nivel de vibraţii (slefuire) 6,2 m/s²
Toleranta (K) 1,5 m/s²

 

 

Specificatiile Produsului
 • Tip unealtaAlte scule
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X