0758 22 57 88

Produs cu efect antifungic și insecticid pentru pomi și arbuști fructiferi (fara continut de ulei mineral), Morpheus SL, 1 litru, SemPlus

cod produs: 174243
-10%
Produs cu efect antifungic și insecticid pentru pomi și arbuști fructiferi (fara continut de ulei mineral), Morpheus SL, 1 litru, SemPlus
Descrierea Produsului

MORPHEUS SL este un produs formulat pe bază de microorganisme antagoniste față de factorii patogeni și dăunătorii pomilor și arbuștilor fructiferi. Acesta are în compoziția sa minim 10 miliarde de colonii formatoare de unități / ml din următoarele clase de microorganisme: Bacillus Pumillus, Bacillus Subtilis și Trichoderma Harzianum.
Microorganismele din clasa Bacillus spp. si clasa de ciuperci antagoniste Trichoderma Harzianum actionează extrem de eficient împotriva factorilor patogeni, iar Bacillus Subtilis spp. distruge cu succes ouăle dăunătorilor depuse în toamnă sub scoarță sau în crăpături.
MORPHEUS SL este un protector general pentru pomii și arbuștii fructiferi. Acesta se recomandă a fi aplicat o dată toamna, o dată primăvara în dozele recomandate.
Aplicarea MORPHEUS SL nu mai necesita si aplicarea altor produse insecticide sau fungicide deoarece microorganismele continute in acesta actioneaza pe termen lung asupra daunatorilor si factorilor patogeni.
De asemenea, MORPHEUS SL poate fi aplicat pentru combaterea bolilor si dauntatorilor pomilor fructiferi si in vegetatie.

Boli combatute:

- rapanul;
- putregaiul fructelor;
- patarea cenusie;
- focul bacterian;
- virozele;

Daunatori combatuti:

- afidele;
- omizile;
- viespile;
- musculitele;


CAND SE APLICA MORPHEUS SL?

1. Morpheus SL se aplică înainte de dezmugurit prin îmbăierea pimilor și arbuștilor fructiferi pentru combaterea factorilor patogeni și dăunătorilor instalați în crăpăturile și sub scoarță. Acesta înlocuiește cu succes produsele clasice simple cu conținut de ulei mineral.
2. În plin stadiu vegetativ pentru combaterea bolilor și dăunătorilor specifici.

Doze recomandate:
Foliar, la dezmugurire:
2,5 litri / în 100 litri apă / 2500 metri patrati

Foliar, în plin stadiu vegetativ:
5L / 500 litri / hectar
500 ml / 100 litri / 1000 metri pătrati
50 ml / 10 litri apă / 100 metri pătrați

Conținut:
Bacillus spp, Trichoderma Harzianum - 1 x 10^8 cfu / ml

Condiții de păstrare:
5-25 grade Celsius

Valabilitate:
36 luni

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X