0758 22 57 88

Tratament ecologic pentru protejarea culturilor impotriva inghetului (solutie anti-inghet), NO-FREEZE ECO, 1 litru, SemPlus

Tratament ecologic pentru protejarea culturilor impotriva inghetului (solutie anti-inghet), NO-FREEZE ECO, 1 litru, SemPlus
Descrierea Produsului

În fața amenințărilor reci ale iernii, fermierii și viticultorii nu trebuie să își mai facă griji cu privire la protejarea culturilor lor prețioase. Cu NO FREEZE ECO, soluția de ultimă generație pentru protecția plantelor împotriva înghețului, veți obține o recoltă sănătoasă și bogată, indiferent de temperaturile scăzute. Cu o formulă inovatoare și eficientă, NO FREEZE ECO devine partenerul perfect pentru succesul dvs. în agricultură.

 

Compoziția și modul de acțiune:

 

NO FREEZE ECO este o combinație inteligentă de ingrediente cu roluri specifice în protejarea plantelor de îngheț:

 

 1. Cupru (2%): Cuprul este un oligoelement esențial pentru plante, care acționează ca un catalizator în procesele metabolice. În compoziția NO FREEZE ECO, cuprul ajută la menținerea integrității celulelor vegetale și la prevenirea deteriorării acestora în timpul înghețului.
 2. Sulf (1,2%): Sulful este esențial pentru sinteza proteinelor și a aminoacizilor în plante. Prin adăugarea de sulf, NO FREEZE ECO contribuie la creșterea rezistenței plantelor la temperaturile scăzute și la daunele cauzate de îngheț.
 3. Carbon organic (10%): Carbonul organic furnizat de NO FREEZE ECO ajută la îmbunătățirea structurii solului și la reținerea mai bună a apei. Aceasta asigură o protecție suplimentară pentru rădăcini și creșterea globală a plantelor.
 4. Glycol (20%): Glycolul are rolul de a împiedica formarea gheții la nivel celular, ceea ce protejează celulele vegetale de daunele cauzate de cristalizarea apei în interiorul lor. Astfel, NO FREEZE ECO acționează ca o barieră eficientă împotriva înghețului.

 

Mod de utilizare și doze recomandate:

 

Pentru a vă asigura că plantele dvs. sunt protejate în mod optim împotriva temperaturilor scăzute, vă recomandăm dozele potrivite pentru diferitele niveluri de îngheț:

 

 1. Până la -5 grade Celsius: Utilizați o soluție de 2,5% (2,5 litri de NO FREEZE ECO în 100 litri de apă). Această doză asigură o protecție adecvată pentru temperaturile mai blânde.
 2. Până la -10 grade Celsius: Pentru temperaturi mai extreme, creșteți concentrația la 5% (5 litri de NO FREEZE ECO în 100 litri de apă). Acest nivel de protecție vă va oferi liniștea că plantele dvs. sunt în siguranță.

 

Beneficii comerciale ale NO FREEZE ECO:

 

 • MAXIMIZAREA RECOLTĂRII: Utilizarea NO FREEZE ECO vă permite să obțineți o recoltă mai mare și de calitate superioară, eliminând temerile legate de îngheț.
 • ECOLOGIC ȘI SIGUR: Formula NO FREEZE ECO este ecologică și sigură pentru plante, sol și mediul înconjurător, respectând standardele de protecție a mediului.
 • ECONOMIC: Prin prevenirea daunelor cauzate de îngheț, economisiți bani pe termen lung și maximizați profiturile.

Descrierea chimică și biologică a compușilor din NO-FREEZE ECO:

 

 1. Cupru (2%):
  • Acțiune chimică: Cuprul (Cu) este un micronutrient esențial pentru plante și funcționează ca un co-factor pentru numeroase enzime implicate în procesele metabolice. Cu toate acestea, în NO FREEZE ECO, cuprul are și o funcție esențială în creșterea rezistenței plantelor la îngheț. În timpul expunerii la temperaturi scăzute, cuprul contribuie la menținerea integrității membranelor celulare prin stabilizarea lipidelor din membrană, reducând astfel pierderea de apă și prevenind degradarea celulelor prin îngheț.
  • Acțiune biologică: Cuprul este esențial pentru sinteza clorofilei și pentru funcționarea adecvată a unor enzime implicate în procesele de fotosinteză. În plus, cuprul joacă un rol vital în apărarea plantelor împotriva infecțiilor fungice, contribuind la reducerea riscului de boli care pot apărea în condiții reci și umede.

 

 1. Sulf (1,2%):
  • Acțiune chimică: Sulf (S) este un component esențial al aminoacizilor și proteinelor din plante. În NO FREEZE ECO, sulfurile contribuie la sinteza proteinelor de rezistență la stres, cum ar fi proteinele de stres termic, care ajută la protejarea structurii celulare în condiții de temperatură scăzută.
  • Acțiune biologică: Sulfurile sunt necesare pentru producția de aminoacizi esențiali, cum ar fi cisteina și metionina, care sunt componente ale proteinelor de apărare ale plantelor. Aceste proteine de apărare contribuie la rezistența la temperaturile scăzute și reduc efectele stresului oxidativ asupra celulelor vegetale.

 

 1. Carbon organic (10%):
  • Acțiune chimică: Carbonul organic în NO FREEZE ECO îmbunătățește structura solului, ceea ce facilitează rădăcinilor accesul la nutrienți și apă. De asemenea, acesta poate fi convertit de microorganismele din sol în substanțe organice mai complexe, ceea ce îmbunătățește fertilitatea solului.
  • Acțiune biologică: Carbonul organic favorizează dezvoltarea microorganismelor benefice din sol, cum ar fi bacteriile și fungi care ajută la descompunerea materiei organice și la furnizarea de substanțe nutritive plantelor. Prin această acțiune, carbonul organic contribuie la o sănătate mai bună a plantelor și la o mai bună absorbție a nutrienților.

 

 1. Glycol (20%):
  • Acțiune chimică: Glycolul din NO FREEZE ECO are proprietatea de a scădea punctul de îngheț al apei și de a împiedica formarea cristalelor de gheață la nivel celular. Acest lucru previne distrugerea membranelor celulare și a structurii interne a celulelor în timpul înghețului.
  • Acțiune biologică: Glycolul protejează celulele vegetale împotriva daunelor cauzate de îngheț, menținându-le integritatea structurală. Astfel, această substanță asigură funcționarea optimă a proceselor celulare, chiar și în condiții reci.

 

În concluzie, NO FREEZE ECO este o formulă complexă care utilizează proprietățile chimice și biologice ale cuprului, sulfului, carbonului organic și glycolului pentru a oferi o protecție de încredere plantelor împotriva temperaturilor scăzute. Aceste componente lucrează împreună pentru a menține sănătatea plantelor și pentru a maximiza rezistența acestora la îngheț, asigurând o recoltă de calitate și o producție agricolă de succes.

 

NO FREEZE ECO - partenerul dumneavoastră de încredere pentru protejarea culturilor împotriva înghețului. Asigurați succesul fermelor și viilor dvs. cu acest produs inovator și eficient. Nu lăsați vremea să vă pună în pericol recolta! Alegeți NO FREEZE ECO și bucurați-vă de o agricultură prosperă!

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X