0758 22 57 88

TOCATOR DE CRENGI SI RESTURI VEGETALE 2400W

cod produs: 202021
TOCATOR DE CRENGI SI RESTURI VEGETALE 2400W
Descrierea Produsului
Tocatorul de crengi si resturi vegetale 2400 W, Detoolz DZ-SE213 este conceput exclusiv pentru tocarea resturilor vegetale si a crengilor, pentru obtinerea biomasei care ulterior poate fi folosita fie ca ingrasamant natural pentru sol fie la fabricarea peletilor sau a brichetelor pentru centralele termice.
 
Tocatorul de crengi si resturi vegetale Detoolz DZ-SE213 este echipat cu un motor electric 2400W  si lame rezistente care permit maruntirea eficienta. 
Tocatorul de crengi si resturi vegetale Detoolz DZ-SE213 are un diametru de taiere de maxim 39 mm si o viteza de 4500 rot/min, fiind dotat totodata cu o protectie la suprasarcina, care are rolul de a proteja motorul. Tocatorul Detoolz DZ-SE213 vine cu un recipient colector dotat cu o inchidere securizata, care permite pornirea tocatorului doar atunci cand cosul este inchis corespunzator. Pentru siguranta utilizatorului, butoanele ON/OFF beneficiaza de o protectie, care previne pornirea accidentala a aparatului. Tocatorul de crengi si resturi vegetale Detoolz DZ-SE213 are un suport stabil si doua roti pentru transport, lucru care permite deplasarea acestuia cu usurinta. Nivelul redus de zgomot si lipsa emisiilor se numara printre avantajele cu care vine tocatorul Detoolz DZ-SE213
 
NU ESTE PROIECTAT PENTRU UZ INDUSTRIAL. Folositi aparatul numai in modul descris si numai in domeniile de utilizare indicate. Orice alta utilizare sau modificare a aparatului este considerata ca o utilizare necorespunzatoare scopului si reprezinta pericole considerabile de accidente. Pentru daunele cauzate de o utilizare necorespunzatoare scopului, producatorul nu preia nicio responsabilitate.
 
Brand Detoolz
Capacitate sac colector 50L
Clasa de etanseitate IPX4
Clasa de protectie II
Clasa izolatie Izolatie dubla
Diametru lemn 39 mm (Diametru maxim de tocat)
Diametru roti 20cm
Dimensiuni 50x41,3x91,9 cm
Domenii de utilizare Tocarea crengilor si resturilor vegetale
Frecventa 50 Hz
Greutata bruta 11,5 kg
Greutate neta 10,7 kg
Material PP+GF10
Nivel zgomot 95,3dB (K=3dB); 107,7dB(K=3dB)
Putere KW/W 2,4 kW
Tensiune 220 ÷ 230V
Tip produs Tocator crengi electric
Turatie motor (rpm) 4500 rot/min
Golden Fish SRL face toate eforturile in a va prezenta cat mai bine caracteristicile produselor prezente pe site. Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot fi diferite fata de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.) Producatorul isi rezerva dreptul de a aduce modificari specificatiilor tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

 

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X