0758 24 29 18

Teasc hidraulic TH 80, capacitate cos 80 L

cod produs: 15790
-11%
Teasc hidraulic TH 80, capacitate cos 80 L
Ne pare rau, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Descrierea Produsului

Descriere:

Teascul hidraulic reprezinta o tehnologie moderna de obtinerea vinului/sucului de fructe de inalta calitate. Acest teasc este recomandat pentru presare in vinificatie, cat si in producerea sucurilor din fructe. Pentru utilizare se poate racorda la reteaua de apa, hidrofor sau compresor, dupa posibilitati.  Presiunea apei umfla balonul interior care striveste fructele de peretele coliviei. Volumul util este de 80 litri. Are o presiune de lucru maxima de 3 bari. Cantareste 36 kg.  Dimeniunule sunt: Ø /h 700x1150  mm iar dimensiunea cosului sunt  de Ø xh:420x580 mm. Ciclu de presare este scurt de pana la 30 minute. Este produs de Speidel Germania.

 

Beneficii:

Timpul scurt de presare-  in primele 15 minute putandu-se obtine trei sferturi din must sau suc. Presarea se face din lateral catre peretii cosului, astfel suprafata de presare este mai mare.

Echipare:

Teascul este compus dintr-un suport din otel emailat, ax cu balon din cauciuc conform alimentar, cos din inox conform alimentar, si un sistem de control al presiunii de lucru in momentul umplerii/golirii balonului de cauciuc. La exterior se acopera cu doi saci cilindrici din material plastic pentru a preveni improscarea laterala a sucurilor.Specificatiile Produsului
  • ActionareHidraulica
  • Greutate36 kg
  • Presiune de lucru3 Bar
  • Tip produsPrese
  • Volum util80 L
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X