0758 24 29 18

Teasc hidraulic TH 20, capacitate 20 L

cod produs: 15787
-10%
Teasc hidraulic TH 20, capacitate 20 L
Ne pare rau, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Descrierea Produsului

Descriere:

Teascul hidraulic reprezinta o tehnologie moderna de obtinerea vinului/sucului de fructe de inalta calitate. Acest teasc este recomandat pentru presare in vinificatie, cat si in producerea sucurilor din fructe. Pentru utilizare se poate racorda la reteaua de apa, hidrofor sau compresor, dupa posibilitati.  Presiunea apei umfla balonul interior care striveste fructele de peretele coliviei. Volumul util este de 20 litri, inaltime totala: 98 cm. Are o presiune de lucru maxima de 3 bari. Cantareste 15 kg.  Dimeniunule sunt: Ø /h 540x830 mm iar dimensiunea cosului sunt de Ø xh: 270x390. Ciclu de presare este scurt de pana la 30 minute. Este produs de Speidel Germania.

 

Beneficii:

Timpul scurt de presare-  in primele 15 minute putandu-se obtine trei sferturi din must sau suc. Presarea se face din lateral catre peretii cosului, astfel suprafata de presare este mai mare.

Echipare:

Teascul este compus dintr-un suport din otel emailat, ax cu balon din cauciuc conform alimentar, cos din inox conform alimentar, si un sistem de control al presiunii de lucru in momentul umplerii/golirii balonului de cauciuc. La exterior se acopera cu doi saci cilindrici din material plastic pentru a preveni improscarea laterala a sucurilor.Specificatiile Produsului
  • ActionareHidraulica
  • Greutate15 kg
  • Presiune de lucru3 Bar
  • Tip produsTeascuri
  • Volum util20 L
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X