0758 22 57 88

Stimulator de legare si rodire pentru tomate, Tomato Grow, 1 litru, SemPlus

cod produs: 141214
Stimulator de legare si rodire pentru tomate, Tomato Grow, 1 litru, SemPlus
Descrierea Produsului

DESCRIERE

Tomato Grow este un stimulator de legare si rodire pentru tomate formulat pe baza acizi humici, acizi fulvici, fosfor, potasiu si microelemente necesare cresterii, dezvoltarii si rodirii.

Prin formularea sa, asigura tomatelor o crestere si dezvoltare sanatoasa, stimuleaza procesul de inflorire prevenind caderea florilor si fructelor abia formate, dezvolta radacina si aparatul foliar si asigura plantei toti nutrientii necesari obtinerii unei productii ridicate si a unor fructe mari si de o calitate superioara. Produsul se aplica pe toata planta in cazul aplicarii foliare, fiind un produ extrem de usor asimilabil.

DOZE RECOMANDATE SI MOD DE APLICARE

Foliar: 2% (200 ml in 10L apa)

Fertigare: 1% (1L in 100L apa)

Repetarea se va face numai la un interval de cel putin 14 zile intre tratamente. Nu recomandam aplicarea acestui produs la alte culturi, fiind un produs formulat pentru aplicarea la cultura de tomate.Nu exista interdictii in ceea ce priveste aplicarea impreuna cu pesticidele, insa recomandam ca aplicarea sa se realizeze, separat. Este de evitat folosirea in exces a produsului sau la intervale mai mici de cel putin 14 zile, existand riscul unei suprafertilizari.

CONDITII DE PASTRARE

5-25 grade Celsius

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X