0758 24 29 18

Spuma Ceresit TS 61 PU montaj

Henkel
Spuma Ceresit TS 61 PU montaj
Descrierea Produsului

DESCRIERE PRODUS:
CERESIT TS 61 UNIVERSAL este o spuma poliuretanica monocomponenta, cu intarire la umiditate, semi-rigida cu pori inchisi. Spuma poliuretanica de montaj CERESIT TS 61 UNIVERSAL adera foarte bine pe lemn, beton, piatra si metale. Spuma poliuretanica CERESIT TS 61 UNIVERSAL este folosita pentru montarea ferestrelor si a ramelor de usi, umplerea golurilor, etansarea spatiilor deschise in acoperisuri si materiale de izolatie sau fixarea panourilor termoizolante si a placilor de acoperis. Spuma poliuretanica CERESIT TS 61 UNIVERSALl poate fi folosita pentru a crea bariere fonoizolant.

CARACTERISTICI:
Spuma poliuretanica CERESIT TS 61 UNIVERSAL are aderenta deosebita pe majoritatea tipurilor de materiale. 
Spuma poliuretanica CERESIT TS 61 UNIVERSAL ofera izolare termica si acustica ridicata. 
Spuma poliuretanica CERESIT TS 61 UNIVERSAL este rezistenta la umiditate. 
Spuma poliuretanica CERESIT TS 61 UNIVERSAL este rezistenta la imbatranire. 
Spuma poliuretanica CERESIT TS 61 UNIVERSAL este usor de folosit si aplicat. 
CERESIT TS 61 UNIVERSAL este o spuma poliuretanica monocomponenta, cu intarire la umiditate, semi-rigida cu pori inchisi. Spuma este autoexpandabila si pe parcursul procesului de intarire isi dubleaza volumul prin expandare. Adera foarte bine pe lemn, beton, piatra, metale etc. Suprafata suport poate fi umeda, dar nu rece sau inghetata. Exista posibilitatea de a obtine un volum de 35 litri de spuma intarita dintr-un tub de 750 ml, dar aceasta depinde foarte mult de conditiile de lucru - temperatura, umiditatea aerului, spatiu disponibil pentru expandare etc. De cand spuma expandeaza intre 70% si 200% pana la intarirea completa, trebuie luat in considerare un spatiu de expandare suplimentara. Odata intarita, spuma poliuretanica nu este toxica si are proprietati ignifuge.

DOMENII DE UTILIZARE:
Spuma poliuretanica CERESIT TS 61 UNIVERSAL este folosita pentru montarea ferestrelor si a ramelor de usi. 
Spuma poliuretanica CERESIT TS 61 UNIVERSAL poate ajuta la umplerea golurilor.
Spuma poliuretanica CERESIT TS 61 UNIVERSAL este utilizata pentru etansarea spatiilor deschise in acoperisuri si materiale de izolatie(ex.: panouri sandwich). 
Spuma poliuretanica CERESIT TS 61 UNIVERSAL poate fi folosita pentru a crea bariere fonoizolante. 
Spuma poliuretanica CERESIT TS 61 UNIVERSAL este utila la umplerea golurilor pe langa tevi. 
Spuma poliuretanica CERESIT TS 61 UNIVERSAL este utilizata la fixarea panourilor termoizolante, a placilor de acoperis etc.

MOD DE UTILIZARE:
Inainte de aplicare, tubul trebuie tinut la temperatura camerei pentru o perioada de cel putin 12 ore. Tubul se va agita energic de cca. 20 ori sau timp de 15 sec. Indepartat i capacul de plastic al tubului si insurubati prin strangere teava de plastic la tub. In timpul lucrului, tubul trebuie tinut neaparat in pozitie verticala. Suprafetele pe care se aplica trebuie sa fie curate si desprafuite. De asemenea, suprafetele pot fi umede, dar nu inghetate. Dozajul de material este ajustabil prin presarea capacului valvei. De cand spuma expandeaza intre 70 si 200% pana la intarirea completa, trebuie luat in considerare un spatiu de expandare suplimentara. Spuma intarita trebuie protejata impotriva razelor soarelui. Umezirea suprafetelor de contact, precum si a spumei imbunatateste aderenta si structura celulara a spumei intarite. Daca in timpul lucrului se fac pauze de 15-30 min, teava de plastic precum si duza trebuie curatate. Petele de spuma proaspata pot fi curatate folosind Ceresit TS 100 Premium Cleaner. Spuma intarita poate fi indepartata numai mecanic (ex.: taiere).

Specificatiile Produsului
  • Tip produsSpume
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X