0758 24 29 18

Spuma Ceresit TS 62 PU montaj

Henkel
cod produs: 5075
Spuma Ceresit TS 62 PU montaj
Ne pare rau, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Descrierea Produsului

DESCRIERE PRODUS:
CERESIT TS 62 UNIVERSAL este o spuma poliuretanica monocomponenta, gata de utilizare, cu intarire la umiditate. Spuma poliuretanica CERESIT TS 62 UNIVERSAL este utilizata pentru montarea ferestrelor si a ramelor de usi, umplerea golurilor, etansarea spatiilor deschise in acoperisuri si materiale de izolatie sau fixarea panourilor termoizolante si a placilor de acoperis. Spuma poliuretanica CERESIT TS 62 UNIVERSAL creeaza bariere fonoizolante.

CARACTERISTICI:
Spuma poliuretanica CERESIT TS 62 UNIVERSAL are aderenta deosebita pe majoritatea tipurilor de materiale. 
Spuma poliuretanica CERESIT TS 62 UNIVERSAL confera izolare termica si acustica ridicata. 
Spuma poliuretanica CERESIT TS 62 UNIVERSAL are rezistenta la umiditate. 
Spuma poliuretanica CERESIT TS 62 UNIVERSAL are capacitate mare de umplere. 
Spuma poliuretanica CERESIT TS 62 UNIVERSAL ofera dozare precisa. 
Spuma poliuretanica CERESIT TS 62 UNIVERSAL are pierderi minime datorita dozajului foarte fin. 
Spuma poliuretanica CERESIT TS 62 UNIVERSALl este rezistenta la imbatranire. 
CERESIT TS 62 UNIVERSALl este o spuma poliuretanica monocomponenta, gata de utilizare, cu intarire la umiditate. Este ambalata in tuburi sub presiune prevazute cu un cap filetat special conceput pentru fixarea pistolului de aplicare. Spuma este autoexpandabila si formeaza o pelicula dupa aproximativ 15 min. Timpul total de intarire este de maxim 24 ore. Exista posibilitatea de a obtine un volum de 40 litri de spuma intarita dintr-un tub, dar aceasta depinde foarte mult de conditiile de lucru - temperatura, umiditatea aerului, spatiul disponibil pentru expandare etc. Nu este remarcabila modificarea de volum dupa expandare. Spuma poliuretanica intarita nu este toxica.

DOMENII DE UTILIZARE:
Spuma poliuretanica CERESIT TS 62 UNIVERSAL este utilizata pentru montarea ferestrelor si a ramelor de usi. 
Spuma poliuretanica CERESIT TS 62 UNIVERSAL ajuta la umplerea golurilor. 
Spuma poliuretanica CERESIT TS 62 UNIVERSAL este buna pentru etansarea spatiilor deschise in acoperisuri si materiale de izolatie (ex.: panouri sandwich). 
Spuma poliuretanica CERESIT TS 62 UNIVERSAL creeaza bariere fonoizolante. 
Spuma poliuretanica CERESIT TS 62 UNIVERSAL este folosita pentru umplerea golurilor pe langa tevi. 
Spuma poliuretanica CERESIT TS 62 UNIVERSAL se poate folosi pentru fixarea panourilor termoizolante, a placilor de acoperis, etc.

MOD DE UTILIZARE:
Inainte de aplicare, tubul trebuie tinut la temperatura camerei pentru o perioada de cel putin 12 ore. Tubul se va agita energic de cca. 20 de ori sau timp de 15 sec. Indepartati capacul de plastic al tubului si insurubati prin strangere teava de plastic la tub. In timpul lucrului, tubul trebuie tinut neaparat in pozitie verticala. Suprafetele pe care se aplica trebuie sa fie curate si desprafuite. De asemenea, suprafetele pot fi umede, dar nu inghetate. Umezirea suprafetelor de contact, precum si a spumei, imbunatateste aderenta si structura celulara a spumei intarite. Nu se recomanda demontarea tubului inainte de golirea totala. Cand se inlocuieste tubul, acesta trebuie agitat energic. Inlocuirea se face prin desurubarea vechiului tub si montarea imediata a celui nou, pentru a preveni patrunderea aerului in pistol. Pistolul se curata folosind Ceresit TS 100 Premium Cleaner. Spuma intarita poate fi indepartata numai mecanic (ex.: taiere).

Specificatiile Produsului
  • Tip produsSpume
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X