0758 22 57 88

Spray WD 40(400 ml)

Grup Rull
Spray WD 40(400 ml)
Descrierea Produsului

DESCRIERE PRODUS:
Denumirea WD-40 provine de la „Water Displacement” din limba engleza – solutie pentru indepartarea umiditatii, iar 40 este numarul de incercari care a fost necesar pentru obtinerea formulei produsului. Formula WD-40 este strict secreta, dar va putem spune ce NU contine WD-40: silicon, kerosen, apa, ceara, grafit , cloro-fluorocarburi (CFC) sau substante ce pot provoca cancer. Acest aspect depinde de aplicatia la care este folosit. WD-40 isi pastreaza in mod obisnuit efectul chiar si dupa ce zonele in care a fost aplicat se usuca. Protectia antirugina si anticoroziune ramane activa pe toata suprafata. Capacitatea de protectie, poate fi afectata de conditiile de mediu. WD-40 indeparteaza bitum, adezivi, etichete si benzi adezive de pe diferite suprafete fara a afecta stratul de vopsea. Este eficient in curatarea sculelor, echipamentelor si vehiculelor. Poate fi folosit pentru indepartarea insectelor de pe spoilerul autoturismului si chiar pentru a indeparta guma de mestecat de pe materialele textile. Doar aplicati produsul, lasati sa actioneze si stergeti cu o carpa curata.

UTILIZARE:
CURATA: WD-40 actioneaza asupra grasimii, funinginei si depunerilor de murdarie. Dizolva adezivii permitand indepartarea usoara a etichetelor, benzilor adezive sau a adezivului in exces de pe diferite suprafete. 
INDEPARTEAZA UMIDITATEA: Deoarece WD-40 indeparteaza umiditatea, permite uscarea rapida a sisitemelor si ansamblurilor electrice, eliminand astfel riscului producerii de scurt-circuite provocate de umeazeala. 
PENETREAZAWD-40 ajuta la deblocarea sistemelor intepenite, desface ansamburile metalice ruginite sau inghetate. 
LUBRIFIAZA: componentele lubrifiante ale WD-40 se disperseaza rapid si raman fixate de piesele aflate in miscare. 
PROTEJEAZA: WD-40 protejeaza suprafetele din metal impotriva coroziunii, iar datorita componentelor anti-rugina asigura un strat de protectie impotrica umiditatii si altor substante corozive.

WD-40 este compatibil cu aproape orice tip de material. Poate fi folosit pe metal, cauciuc, lemn si plastic. Poate fi aplicat cu succes pe suprafete vopsite fara a afecta stratul de vopsea. Policarbonatul si suprafetele din polistiren transparent se numara printre putinele materiale pentru care recomandam evitarea aplicarii produselor pe baza de petrol, precum WD–40.

Specificatiile Produsului
  • Cantitate400ml
  • Tip produsSpray curatare
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X