0758 22 57 88

Spray extinctor impotriva viespilor si gargaunilor, 300 ml (eficient de la 5 m), Bros

cod produs: 1880235
Spray extinctor impotriva viespilor si gargaunilor, 300 ml (eficient de la 5 m), Bros
Descrierea Produsului

Aerosol pentru omorarea viespilor si gargaunilor si pentru indepartarea cuiburilor - din gradini, terase si balcoane. Datorita designului special al supapei, pulverizarea se poate face de la o distanta  de 5 metri, ceea ce reprezinta o distanta de siguranta.

Instructiuni de utilizare: Agitati bine inainte de utilizare. Pulverizati bine pe musuroi si pe intrarea in musuroi. Tineti pulverizatorul la 5 m distanta si aplicati in directia vantului dimineata sau seara, cand insectele sunt mai putin active.Cuibul poate fi indepartat la cel putin 24 h dupa procedura.Produsul controleaza viespile si barzaunii care revin la cuib chiar si la cateva zile de la aplicare.

Masuri de siguranta: Nu consumati alimente in timpul aplicarii. Spalati-va pe maini dupa utilizarea produsului. Foarte toxic pentru organismele acvatice.A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scantei. Fumatul interzis. A nu se inspira aerosoli. Evitati contactul cu pielea si ochii. A se utiliza numai in locuri bine ventilate. Acest produs si ambalajul sau se va depozita ca un deseu periculos. A se evita aruncarea in mediul inconjurator. 

Atentie: Recipient sub presiune: a se proteja de lumina soarelui si a nu se expune la temperaturi mai mari de 50 grade C. A nu se gauri sau arde nici dupa utilizare. A nu se pulveriza spre flacara deschisa sau orice material incandescent.Toxic pentru albine si alte insecte utile.

Primul ajutor: Asigurati accesul la aer proaspat, spalati ochii cu apa, pielea cu apa si sapun. In caz de urgenta contactati medicul specialist.

Depozitati departe de produse alimentare, vase si hrana pentru animale.

 

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X