0758 22 57 88

Solutie pentru calmarea albinelor, Apimil, 250ml

cod produs: 265879418
Solutie pentru calmarea albinelor, Apimil, 250ml
Descrierea Produsului

Apimil, este un produs pentru calmarea albinelor, eficient în tratarea comportamentului agresiv al albinelor manifestat față de alte albine sau față de apicultor. Produsul reduce agresivitatea albinelor. Utilizând produsul putem lucra la stup nestingheriți, cu eficiență de 100%. Acționând prin conținutul de substanțe aromate naturale, produsul este util atât la introducerea unei noi regine cât și la unificarea familiilor. Apimil este un produs dezvoltat și destinat exclusiv utilizării în apicultură, mai ales la: introducerea mătcii, combinarea familiilor de albine, prevenirea furturilor și reducerea agresivității albinelor lucrătoare în timpul manevrării stupilor.

Pregătirea soluției pentru pulverizare:

Se va dilua o cantitate de 100 ml produs cu apă până la un volum de 1 litru și se va turna soluția (concentrație de 10%) într-un pulverizator.
Pulverizatorul trebuie să fie complet curat și să nu prezinte urme de substanțe chimice contaminante, mai ales urme de substanțe cu efect potențial nociv asupra albinelor culegătoare.

Doza recomandată: 4–5 ml soluție pentru pulverizare aplicat pe suprafața ramelor din stupul tip Dadant (cca. 50 ml pe familie din stupul tip Dadant)

Prezentare: 250 ml

Eticheta produsului:

https://malagrow.hu/wp-content/uploads/2021/03/ID-5482-MALAGROW-APIMIL-250-RO-LABEL-188Xx57mm-REV-5482-202101-1-0-2_VIEW.pdf

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X