0746 02 10 070758 24 29 18

Soba pe lemne K8 cu ventilator Turbo

PEFOC
-11%
Soba pe lemne K8 cu ventilator Turbo
Descrierea Produsului

Soba tip semineu cu aspect aparte oval si pereti dubli de fonta, dotata cu ventilator pentru distributia cat mai eficienta a aerului cald in incaperea unde este amplasat dispozitivul.
Soba echipata cu ventilator si perete dublu pentru un schimb termic mai rapid. Reglarea temperaturii de pornire/oprire se va face automat cu ajutorul unui termostat.
K8
este o soba cu forma unica datorita formei sale ovale si a dungilor decorative de pe exterior, imbinand perfect designul modern cu utilizarea traditionala a fontei pentru o acumulare mai buna a caldurii.ta convectiei fortate, incaperea se va incalzi mult mai rapid in special in spatiile cu volume mari, avand ca rezultat o incalzire mai uniforma.
Functionalitate exceptionala si o durata mare de viata datorita peretilor dubli de fonta de inalta calitate (clasa 200) si grosimii acestora de minim 8mm, astfel soba prezentand o greutate semnificativa de 127 kg.
Soba poate fi folosita chiar si in cazul unei pene de curent asemenea unei sobe standard.
Cablul pentru alimentarea ventilatorului este prevazut cu protectie termica.Racordarea la cosul de fum se poate realiza atat in partea de sus cat si in partea din spate a sobei dupa preferinte.Traseului fumului spre evacuare va fi extins cu ajutorul deflectorului amplasat in conul focarului pentru un schimb termic mai bun.
Focarul este echipat cu sticla ceramica rezistenta la temperaturi ridicate de pana la 800° C.
Opritorul de lemne decorativ ajuta la mentinerea curateniei si protejeaza impotriva caderii lemnelor si a cenusei. Manerul de deschidere a usii poate fi detasat in timpul arderii pentru a reduce riscul de arsuri in momentul utilizarii. Depuneri de funingine reduse cu ajutorul sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer).Cenusa rezultata in urma arderii lemnului se va aduna in cenusarul (tava) amplasat sub gratar pentu o indepartare usoara a acesteia.

DETALII TEJNICE:

 9 Kw
 350 mm
 130 mm
 75 %
 385 C
 127 Kg
 Fonta
 A
 5 ani

 Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X