0746 02 10 070758 24 29 18

SET 5 USTENSILE BUCATARIE DIN CUPRU, MANERE DIN LEMN

Fabrica de tuica
-10%
SET 5 USTENSILE BUCATARIE DIN CUPRU, MANERE DIN LEMN
Descrierea Produsului

Descriere:

Setul decorativ pentru bucatarie cu 5 piese este produs din cupru, bronz si lemn. Suportul si manerele celor 5 piesele sunt realizate din lemn, iar restul este realizat din cupru.
In cazul in care doriti sa-l utilizati in alt scop, este esential sa indepartati lacul prin metoda de indepartare, prezentata mai jos.

Indepartarea Lacului de pe Ustensile:

Pentru a evita oxidarea ustensilelor atunci cand sunt depozitate sau pentru a evita pierderea stralucirii lor, la fel ca in cazul produselor decorative. In cazul ustensilelor domestice lacuite, este absolut  necesar sa indepartati lacul inainte de a le utiliza.

Va rugam sa urmati aceste instructiuni pentru a elimina lacul :
1. Umpleti un recipient mare cu apa si scufundati piesa de pe care doriti sa eliminati lacul;
2. Se adauga o lingura mare de bicarbonat de sodiu pentru fiecare litru de apa;
3. Puneti amestecul pe aragaz si lasati sa fiarba timp de 15 minute. Veti putea vedea cum stratul de lac iese de pe produs;
4. Se spala si se clateste piesa cu apa si sapun, se sterge si se usuca cu o carpa curata si, daca doriti sa se pastreze luciul exterior al piesei, folositi un produs specific pentru curatare si intretinere metale sau lamaie.
Daca, atunci cand curatarea este terminata, mai exista inca lac pe unele zone, il puteti elimina cu usurinta cu o carpa inmuiata cu acetona.
Este foarte important sa eliminati tot lacul inainte de a utiliza ustensilele. In caz contrar, acestea se vor innegri din cauza caldurii de la aragaz.

Intretinerea Cuprului:

Sugestii traditionale pentru intretinerea si curatarea cuprului:

1. Ingrediente: ketchup

Procedura: Intr-o carpa curata, puneti o cantitate mica de ketchup si raspanditi-o uniform pe ustensila. Lasati-l sa actioneze timp de 1 sau 2 minute. Curatati cu o carpa uscata pana cand obiectul este complet uscat.

2. Ingrediente: sare, otet alb si faina de grau

Procedura: Se adauga o lingura mare de sare la o ceasca de ceai umpluta cu otet alb. Se adaugă faina de grau, treptat, pana cand se formeaza o pasta. Cu o carpa textila, raspanditi pasta pe cupru, printr-o frecare foarte buna a zonelor cu pete. Permiteti-i sa actioneze timp de 15 pana la 60 de minute, in funcție de gradul de murdarie. Se clateste cu apa calda si apoi se face o lustruire usoara cu o carpa uscata.

 

Beneficii:

Acest set este, de obicei, pentru uz decorativ si este lacuit.

 

Specificatiile Produsului
  • Tip produsSeturi ustensile
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X