0746 02 10 070758 24 29 18

Semineu pe gaz de exterior Patio negru

PEFOC
-10%
Semineu pe gaz de exterior Patio negru
Descrierea Produsului

Semineul mobil pe gaz GPL poate fi atractia principala pe terasa ta sau in gradina. Usor de mutat dintr-un loc in altul, acesta ofera o ambianta placuta in orice anotimp.
Semineul PATIO este un incalzitor elegant pe gaz, care ofera caldura si lumina ori de cate ori dorim sa cream o atmosfera unica si confortabila pe terasa sau in gradina sau la evenimente speciale in aer liber.
Designul modern al semineului PATIO se potriveste in orice spatiu. Incalzitorul poate fi un element decorativ elegant pe terasa casei sau în gradina dar poate fi folosit si în restaurante, precum si in industria hoteliera, ca un plus de ambianta pentru zona de luat masa si de agrement. Aspectul atractiv si caldura placuta a semineului Patio vor fi atractia principala in gradinile si terasele plina de oaspeti în timpul primaverii, vara si serile de iarna.

AVANTAJE:
Semineul PATIO nu emite sunete sau miros in timpul functionarii. Activitatea sa nu influenteaza circulatia aerului, ceea ce este foarte important pentru utilizatorii alergici.
Este usor de mutat in zona aleasa datorita rotilor cu care este echipat. Dupa ce alegem locatia potrivita, putem bloca rotile si acesta va ramane fix in locul in care este amplasat.
Dispozitivul poate functiona in mod constant cu putere maxima, continuu pana la 24 de ore sau cu un reglaj redus pana la 30 de ore.
Acesta nu necesită curatarea sticlei, deoarece focul nu emana fum in timpul arderii.

Sticla utilizata la constructia superioara este ceramica si rezistenta la caldura; este folosita si la variante traditionale de seminee fiind rezistenta la temperaturi de pana la 800 ° C. Partea inferioara a carcasei dispozitivului este confectionata din otel, placata pe trei laturi cu panouri de sticlă in negru. Datorita acestui aspect semineul Patio este rezistent la deteriorari si poate fi curatat cu usurinta.
Spatiul inferior al dispozitivului este protejat impotriva deschiderii neautorizate prin blocarea usii. Usile se deschid printr-un sistem push-to-open. Constructia superioara a incalzitorului asigura protectie impotriva atingerii neintentionate sau a vantului. In plus, distribuie uniform caldura generata in toate cele patru parti vitrate.

Datorita controlului automat incorporat, putem proteja dispozitivul de aprindere neautorizata de catre copii. PATIO este echipat cu un senzor de termocuplu care intrerupe alimentarea cu gaz a arzatorului cand flacara de control a arzatorului se stinge.

DETALII TEHNICE:
 4 - 8,2 kw
 Butelie (GPL)
 Manual / Fara telecomanda
 Sticla
 Otel vopsit negru
 0,45
 0,28
 74 kg
 155 cm
 48.2 / 48.2 cm
 2 an

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X