0746 02 10 070758 24 29 18

Semanatoare TS 103, Ruris

RURIS
-11%
Semanatoare TS 103, Ruris
Descrierea Produsului

Descriere produs
Semanatoarea RURIS TS103 este ușor de atasat la oricare motosapa sau motosapatoare RURIS, fiind fixată pe suportul piciorului (motosapei, motosăpătorii). Semanatoarea dispune de 3 componente importante: sistemul frontal de afânare al solului, pulverizatorul seminţei în sol, talerele îngropătoare pentru seminţe. Insamantarea se produce pas cu pas, pulverizatorul plasand samanța catre ingropator si nu catre varf (sistemul de afanare). Astfel acoperirea semintelor de catre talere se face în mijlocul solului afanat şi astfel radacinile se pot dezvolta usor intr-un sol cu densitate scazută. Rezultatul fiind o tulpina puternica.

Reglarea adancimii se face face din doua puncte, pentru un control exact la adacimii sau al unghiului de însămânţare. Din 5 treceri consecutive se poate însămânţa un hectar. Pentru a creşte randamentul de însămânţare/h, Semanatoarea RURIS poate fi adaptata pe un sistem de bride unde se montează 2 sau 4 rânduri de Semanători.

Un sistem independent ce  permite un reglaj perfect, independent ca distanţă între rânduri, oferă utilitate în toate tipurile de însămânţări, precum şi în spaţii înguste. Întreţinerea este uşoară şi nu necesită o atenţie sporită în timp. Materialele folosite pentru cuva sunt din metal, pentru a putea fi încărcată la capacitate maxima şi uşor de întreţinut în timp.

Specificatiile Produsului
  • Accesorii si consumabile pentru motosape si motocultoareSemanatoare
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X