0758 22 57 88

Sățios, furaj organic premium pentru ingrasare pui de gaina,10 kg, SemPlus

cod produs: 333225
Sățios, furaj organic premium pentru ingrasare pui de gaina,10 kg, SemPlus
Descrierea Produsului

Descoperă secretul unei hrăniri premium pentru micii tăi prieteni cu pene - Sățios, furaj organic premium pentru îngrășarea puilor de găină, este alegerea esențială pentru creșterea sănătoasă și echilibrată a păsărilor tale.

Obținut din semințe de soia integrală și prelucrat fără extragerea uleiului, Sățios Full Fat Soia aduce în căminul tău pasărea hrănită și fericită. Cu o umiditate relativă maximă de doar 5,73%, Sățios se distinge prin conținutul său ridicat de proteine brute, atingând un impresionant 36,33%, asigurând astfel necesarul optim pentru o creștere sănătoasă și dezvoltare armonioasă. Grăsimea brută, la un nivel de 22,4%, aduce o sursă suplimentară de energie esențială pentru puilor tăi. Calitatea superioară este garantată de o activitate ureazică maximă de doar 0.01%, asigurând puritatea și siguranța hranei pentru animalele tale. Dar beneficiile nu se opresc aici - Sățios este nu doar un furaj, ci o promisiune pentru un mod de viață mai sănătos și mai natural.

Produs în România, certificat organic și obținut din culturi nemodificate genetic, Sățios reprezintă alegerea perfectă pentru cei ce apreciază calitatea și originea locală.

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X