0746 02 10 070758 24 29 18

TOPOR FISKARS PENTRU DESPICAT X27 - XXL

-14%
TOPOR FISKARS PENTRU DESPICAT X27 - XXL
Descrierea Produsului

Descriere produs:

Perfect pentru utilizatorii mai înalți, aceast topot maximizează eficiența pentru mai multe spărturi cu o singură lovitură și include o teacă de mare greutate. Ideal pentru utilizatorii mai înalți sau pentru oricine preferă un topor mai lung, toporul X27, foarte solicitat, oferă o putere care face mai ușoară decât oricând împărțirea bustenilor de dimensiuni medii la cele mai mari. Modelul X27 combină distribuția perfectă a greutății, geometria avansată a lamelor, marginea ultra-ascuțită și designul practic intact pentru a vă maximiza performanța. Această combinație de caracteristici permite lamei să disperseze lemnul mai eficient, oferind mai multe șanțuri de lovitură cu fiecare leagăn. Acesta include, de asemenea, mânerul nostru cel mai lung pentru o pârghie sporită pentru a maximiza puterea și viteza utilizatorilor mai înalți. Deoarece puteți împărți mai ușor lemnul cu X27, fiecare lucrare necesită mai puțin timp, mai puțin efort și mai puțin efort.
Reddot 2010 - Best of the best: Topoare Xseries™ Cunoscut premiu anual pentru design din Germania.

Caracteristici:

Ideal pentru utilizatorii înalți care împart busteni de dimensiuni medii și mari.
Proiectat pentru eficiență maximă pentru a vă oferi mai multe împărțiri cu o singură lovitură.
Perfecțiunea echilibrată și raportul putere-greutate crește viteza de mișcare pentru a multiplica puterea, la fel ca o bâtă de baseball din aluminiu.
Geometria geometrică a lamei convexe avansată adaugă putere și face ca lama să fie mai ușor de îndepărtat din lemn.
Forma unică a capului dispersează lemnul de la lamă pentru o despicare curată.
Capul de ax mai mare, mai greu, oferă o putere de despicare neegalată.
Tehnologia patentată de șlefuire a lamei asigură o margine mai bună pentru un contact mai bun și pentru tăieri mai curate.
Oțelul forjat din oțel forjat rămâne mai lung decât axele tradiționale.
Elasticitatea lamei cu frecare redusă prin lemn și împiedică blocarea capului.
Capul neinflamabil inserat nu se desface și împiedică ruperea excesivă.
Mânerul FiberComp® de absorbție a socurilor este ușor și totuși mai puternic decât oțelul, pentru a preveni deteriorarea supraîncărcării.
Mânerul anti-alunecare texturat reduce tensiunea mâinii și îmbunătățește controlul.
Proiectat în Billnäs, Finlanda, construit pe mai mult de trei secole și jumătate din cele mai bune unelte forjate din lume.
Invelisul inclus ajută la protejarea lamei și a utilizatorului.
Garantie pe viata.

Greutatea lamei 1830 g
Greutate 2600 g
Lungime 915 mm

 

 

 

Perfect pentru utilizatorii mai înalți, această axă maximizează eficiența pentru mai multe spărturi cu o singură lovitură și include o teacă de mare greutate.

Ideal pentru utilizatorii mai înalți sau pentru oricine preferă un topor mai lung, axa noastră X27 Splitting, foarte solicitată, oferă o putere care face mai ușoară decât oricând împărțirea bustenilor de dimensiuni medii la cele mai mari. La fel ca orice X-Series ™ Hatchet sau Ax, X27 combină distribuția perfectă a greutății, geometria avansată a lamelor, marginea ultra-ascuțită și designul practic intact pentru a vă maximiza performanța. Această combinație de caracteristici permite lamei să disperseze lemnul mai eficient, oferind mai multe șanțuri de lovitură cu fiecare leagăn. Acesta include, de asemenea, mânerul nostru cel mai lung pentru o pârghie sporită pentru a maximiza puterea și viteza utilizatorilor mai înalți. Deoarece puteți împărți mai ușor lemnul cu X27, fiecare lucrare necesită mai puțin timp, mai puțin efort și mai puțin efort.
Obțineți mai multe diviziuni cu un balon perfect, cu un echilibru perfect de putere, viteză și precizie - include o teacă de mare greutate.

Perfect ca ax secundar pentru lucrări rapide, modelul X11 este proiectat pentru o utilizare ușoară, cu o singură mână, atunci când se împarte mici bușteni.
La fel ca orice X-Series ™ Hatchet sau Ax, X11 combină distribuția perfecționată a greutății, geometria avansată a lamelor, o margine ultra-ascuțită și designul practic indestructibil pentru a vă maximiza performanța.
Această combinație de caracteristici permite lamei să disperseze lemnul mai eficient, oferind mai multe șanțuri de lovitură cu fiecare leagăn.
Din moment ce puteți împărți mai ușor lemnul cu X11, fiecare loc de muncă necesită mai puțin timp, mai puțin efort și mai puțin efort.


Specificatiile Produsului
  • Tip produsAccesorii unelte de taiat, Topoare
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X