0746 02 10 070758 24 29 18

Erbicid Rival Star 75 GD(20 gr) Alchimex

Alchimex
Erbicid Rival Star 75 GD(20 gr) Alchimex
Descrierea Produsului

DESCRIERE PRODUS:
RIVAL STAR 75 GD
este un preparat sub forma de granule fine,dispersabile in apa, contine 75% tribenuron-methyl.
Este omologat pentru erbicidare postemergenta a culturilor de grau si ovaz, in doza de 15-20 g/ha, si a culturilor de orz, orzoaica de primavara, in doza de 10-15 gr/ha, pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene, inclusiv a celor rezistente la 2.4-D. Dozele mici se aplica la imburuienari moderate si/sau cu dominanta celor mai sensibile. Perioada optima de erbicidare a culturilor este inceputul infratirii-formarea primului internod, respectiv cand buruienile dicotiledonate sunt rasarite in masa si se afla in faza de 2-4 frunze, la temperaturile de peste 5 gr C, in conditii normale de umiditate atmosferica si la sol. Daca buruienile sunt rasarite in masa, erbicidarea se poate face si cu o saptamana inainte de infratire, iar daca perioada optima este depasita din diferite cauze, erbicidarea se poate face si pana la intrarea in faza de burduf, dar cu riscul unei eficacitati mai reduse, din cauza stadiului mai avansat de crestere a buruienilor. Nu se recomanda executarea erbicidarii daca culturile se afla intr-o stare critica de seceta la sol.

MODUL DE APLICARE:
Erbicidarea se face cu mijloace de stropit terestre, cu volume normale de apa(200-400 l apa/ha sau 500 l apa/ha in conditii de seceta moderata), pe timp linistit, pentru evitarea imprastierii produsului pe terenurile sau culturile necerealiere inveciante unde poate provoca efectele fiototxice. In functie de zona si de starea de imburienare a culturilor, RIVAL STAR 75 GD  se poate aplica impreuna cu alte erbicide postemergente , avandu-se in vedere recomandarile din tehnologiile de cultura a cerealelor paioase privind cele mai eficiente asocieri. Se poate aplica in amestec cu ferilizanti foliari(cum este Microfert-U) si cu regulatori de crestre autorizati.

ROTATIA CULTURILOR:
In conditii normale, nu este restrictionata rotatia culturilor. In cazul culturilor compromise din diverse cauze dupa erbicidarea cu acest produs, se pot insamanta numai cereale de primavara.

 

Specificatiile Produsului
  • AplicarePostmergent
  • CulturaOrz, Ovăz, Grau, Orzoaica
  • Modalitate ambalarePlic 20 gr
  • Stare produsGranule
  • Termen de valabilitate36 luni
  • Tip buruieniDicoltiledonate
  • Tip produsErbicid
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Accesorii pentru acest produs
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X