0758 22 57 88

Radius SL, dezinfectant ecologic pentru sere, gradini si solarii, 1 litru, SemPlus

Radius SL, dezinfectant ecologic pentru sere, gradini si solarii, 1 litru, SemPlus
Descrierea Produsului

DESCRIERE

RADIUS SL este un produs ecologic pentru sere, gradini si solarii cu continut 100% natural. Produsul are in compozitia sa elemente de natura organica, iar rolul sau este de a mentine solul curat pentru o crestere si dezvoltare sanatoasa a plantelor.Formularea in suspensie lichida (H2O) permite o aplicare facila, fiind usor de administrat cu pompa direct pe sol, fara a mai fi nevoie de diluare.Atunci cand este cazul (cand solul este extrem de uscat) se recomanda diluarea produsului in proportie de 1:1 (10L Radius SL amestecat cu 10L de apa / 100 metri patrati).Solul este format din materie organica, minerale si flora bacteriana. RADIUS SL este un imunostimulator pentru microflora din sol; materia organica din produs asigura mentinerea echilibrului la nivelul solului, microorganismele benefice care fac parte din microflora fiind cele care contribuie in mod direct la inhibarea factorilor patogeni si a daunatorilor care pot supravietui de la un ciclu vegetal la urmatorul.Aplicarea RADIUS SL pe solurile din sere, gradini si solarii contribuie la dezvoltarea microorganismelor benefice.

CONTINUT

Conține: Bacillus thuringiensis 0.5x106 cfu/ml, Bacillus pumilus 0.5x106 cfu/ml, Lysinibacillus sphaericus 0.5x106 cfu/ml, substanțe humice 1% fiind un insecto-fungicid pentru tratamentul solului.

MOD DE ACTIUNE

Microorganismele au diferite roluri, împiedică sporii de Rizoctonia și Fusarium să germineze. Crează o barieră fizică între spori și suprafața frunzelor. Bacteriile colonizează sporii fungilor, combat boli ca Făinarea, Mucegai, Alternaria, Antracnoza, Phomopsis. Produsul reduce semnificativ atacul dăunătorilor (larve de tanymecus, viermi sarma, buha etc.). Produsul are rolul de a menține solul curat pentru o creștere și dezvoltare sănătoasă a plantelor.

MOD DE FOLOSIRE

10 l Radius SL în 10 l apă pentru a trata 100 m2. Produsul poate fi aplicat atat foliar (pe frunzele plantelor atunci cand acestea sunt in vegetatie), dar si radicular (la radacina plantelor). De aeeni se recomanda aplicarea de doua ori pe an, direct pe sol, respectiv primavara si toamna. Pentru aplicarea este necesar sa avem o temperatura in aer de cel putin 20 grade celsius si in sol de cel putin 12 grade celsius, pentru o eficienta cat mai mare. Este recomandabil ca solul sa fie umezit bine inainte, cu apa. Nu este obligatoriu ca pamantul sa fie frezat, iar produsul poate fi folosit si cand plantele sunt in vegetatie. Fiind un produs bio, plantele nu sunt afectate absolut deloc, ba mai mult, produsul are si rol biostimulator asupra acestora.

PROPRIETATI FIZICO-CHIMICE

Radius SL se prezintă sub formă de suspensie concentrată, de culoare maro, cu miros specific.

RECOMANDARI DE APLICARE

Nu se va amesteca cu alte produse.

MASURI DE IGIENA SI PROTECTIA MUNCII

A se evita contactul cu pielea, ochii şi îmbrăcămintea. Purtați mănuși de protecție, îmbrăcăminte de protecție și echipament de protecție a ochilor. Păstraţi separat îmbrăcămintea de lucru. Aerisire și ventilare suficientă a locului de muncă și de depozitare. Nu mâncaţi, nu beţi şi nu fumaţi în timpul folosirii.

MASURI DE PRIM AJUTOR

Păstrați recipientul produsului, eticheta sau fișa cu date de securitate, pentru cazul în care consultați un medic. - după inhalare: aer proaspăt - după contactul cu pielea: se va spăla imediat cu multă apă și săpun - după contactul cu ochii: spălaţi ochii afectaţi, cu pleoapele deschise - după ingerare: se va clăti foarte bine gura și se vor bea 1-2 pahare de apă cu înghițituri mici.

CONDITII DE DEPOZITARE SI TRANSPORT

Temperatura de depozitare 5 0 C – 250 C. Caracteristicile produsului se pot modifica dacă este depozitat mai multă vreme la temperaturi mai înalte decât cele indicate. Pe timpul manipulării, transportului şi depozitării se vor lua măsurile de protecţie a muncii

TERMEN DE VALABILITATE

Doi ani de la data fabricatiei. 

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X