0758 22 57 88

Biostimulator Radifarm

Biostimulator Radifarm
Descrierea Produsului

Radifarm este un biostimulent care stimulează țintit grupurile de gene care influențează creșterea rădăcinii. Contribuie la formarea mai rapidă și mai intensă a zonei pilifere, la dezvoltarea masei rădăcinoase, ceea ce îmbunătățește capacitatea plantelor de a gestiona nutrienții și apa disponibilă.

Se recomandă aplicarea în perioada de plantare, respectiv în perioada de dezvoltare timpurie a plantelor. Radifarm asigură dezvoltarea adecvată a rădăcinii răsadurilor și recuperarea rapidă după stresul provocat de procesul de plantare chiar și în condiții de umiditate și temperatură nefavorabilă. Utilizarea produsului reduce numărul de tulpini moarte și pierderile, contribuie la creșterea calității și cantității recoltei și la uniformizarea fructelor. Este un partener bun în mai multe combinații, se poate aplica împreună cu mai multe soluții. Datorită compoziției sale, Radifarm nu va produce arsuri la nivelul rădăcinii și astfel nu va periclita siguranța recoltei.

Utilizare: 

Se aplică conform recomandării expertului sau după cum urmează:
Legume, plante ornamentale și plantarea fructelor: irigare cu soluție de 500 ml/1000 m2 sau 250-500 ml/100 l Se utilizează de două ori: la plantare și după 7 zile. Produsul dă rezultate dacă soluția intră în contact cu rădăcina.

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X