0758 22 57 88

Racumin Expert (Bayer), 5 kg

Bayer
Racumin Expert (Bayer), 5 kg
Descrierea Produsului

Racumin Expert (Bayer)


Raticid pentru combaterea șoarecilor, șobolanilor și a altor rozătoare

 

Substanţe active: Coumatetralyl: 0.027%
Formulare: PA – pastă (momeala raticidă)

 

DĂUNĂTORI VIZAŢI:

Şoarecele de câmp (Microtus Arvalis), Şoarecele roşu de pădure (Myodes Glareolus), Şobolanul cenușiu (Rattus Norvegicus)


MOD DE ACTIUNE

Racumin Expert conține 0.027% cumatetralil, o substanță activă din grupa anticoagulantelor care acționează prin blocarea mecanismelor de coagulare a sângelui din corpul rozătorului, provocându-i acestuia hemoragii interne, urmate de o moarte lentă și nedureroasă, în intervalul de 5–14zile de la ingerarea dozei letale.

Efectul biocid apare după 3-6 ingerări repetate ale momelii. Datorită conținutului în grăsimi vegetale și carbohidrate, rozătoarele manifestă o deosebită atractivitate față de Racumin Expert, preferând consumarea produsului chiar și în competiția cu alte surse de hrană.

DOMENIUL SI ARIA DE UTILIZARE

Racumin Expert poate fi utilizat atât în interior, cât și în exterior, chiar și în zonele cu umiditate crescută, cum ar fi: rețeaua de canalizare, fabrici de nutrețuri combinate etc. Datorită formulării sale Racumin Expert iși pastrează proprietățile intacte chiar și în medii umede și insalubre, sau în condiții extreme de temperatură.

Pliculețele se utilizează ca atare și se plasează numai în stații de intoxicare închise și în puncte de momeală acoperite (închise, protejate),  în focare, în jurul locurilor unde s-au depistat cuiburile și de-a lungul căilor de circulație a rozătoarelor.

Momeala poate fi folosită de profesioniști în controlul rozătoarelor pentru protecția produselor depozitate (inclusiv produse agricole), a locațiilor în care se pregătește, se servește și se depozitează hrana (restaurante, cantine, baruri, industria alimentară, etc), a obiectivelor de sănătate publică (spitale, policlinici, etc) și a altor tipuri de locații (clădiri istorice, industriale, hoteluri, instituții de învătământ, etc).

Doze de aplicare:

Rata de aplicare recomandată: 60 – 200 g per stația de momeală.

Combaterea șobolanilor și șoarecilor:

  • Infestare masivă: 200 g produs/stație de intoxicare, la o distanță de 5 metri între stații.
  • Infestare redusă: 100 g produs/stație de intoxicare, la o distanță de 5 metri între stații.

Controlul activității rozătoarelor:

  • 20 g produs/stație de intoxicare. Rulați 1 până la 3 aplicații în decurs de 10 zile.

Măsurile de combatere și control a rozătoarelor trebuie să continue întreaga perioadă în care se observă consumul momelii plasate în stațiile de intoxicare și punctele de momeală acoperite, dar nu mai mult de 5 săptămâni.

 


Înainte de utilizare citiţi cu atenţie eticheta de pe ambalaj !

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X