0758 24 29 18

PULVERIZATOR O'MAC PV 16

O-Mac
cod produs: 1880199
PULVERIZATOR O'MAC PV 16
Descrierea Produsului
Descriere

Pulverizator O’Mac PV 16, capacitate 16 litri

Cum ar fi dacă stropitul în grădină ar dura doar câteva momente și ar avea o eficiență maximă? Ar fi minunat, știm. De aceea, în catalogul nostru ți-am pus la dispoziție pulverizatorul O’Mac PV 16. 

De ce este acesta echipamentul care îți trebuie ție? Pentru că dispune de un motor electric care scutește timp și efort la stropire. Asta înseamnă ca tratamentele fitosanitare pe care dorești să le aplici plantelor tale vor fi distribuite cât ai clipi.

Bateria de 12V asigură un nivel ridicat de performanță la fiecare utilizare. Astfel, grădina ta îți va fi recunoscătoare pentru felul în care pulverizatorul o ajută la dezvoltare.

Confort și performanță în stropire

Autonomia de până la 4 ore este cea care îți stă alături în operațiunile de grădinărit de lungă durată. Acum poți să stropești toată grădina fără să faci drumuri nenumărate pentru a reumple echipamentul. Aici constituie un uriaș avantaj și capacitatea vasului de 16 litri. Pulverizatorul O’Mac PV 16 îți devine partener pe termen lung încă după prima folosire. 

Cea mai importantă, atunci când alegi un dispozitiv de pulverizare de calitate, este presiunea de lucru. În cazul pulverizatorului O’Mac PV 16, cei 0.2-0.4 Mpa asigură o pulverizare optimă a tuturor soluțiilor folosite sau chiar a irigării răsadurilor. 

Nu în ultimul rând, te bucuri de confortul susținut de greutatea redusă, de doar 5,6 kilograme.

 

Specificatii:


75 W
Putere motor
 
Electric
Motor
 
3-4 ore
Autonomie
 
16
Capacitate rezervor lichid (L)
 
0.2 - 0.45 MPa
Presiune de lucru (bar)
Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X