0758 22 57 88

Pulbere Homevo anti capuse BIO, 50g

Homevo
-20%
Pulbere Homevo anti capuse BIO, 50g
Descrierea Produsului

DIATOM PEST CĂPUŞE - 50G
PRODUS 100 % NATURAL

Homevo Capuse este singurul produs din lume care se poate utiliza si in cazul animalelor cu varsta cu pana la 3 luni. Produs sub formă de pulbere cu aplicare directă pe corpul animalelor - pisici, câini, etc.Cu o eficienţă ridicată.
Este un produs BIO, fiind foarte sigur pentru sănătatea animalelor.Conţine: diatomee pulbere.
Conţinutul unui plic - 50 g - este suficient pentru 2 utilizări.
Acest produs elimină toate stadiile larvare (inclusiv ouăle) şi adulţii.
Diatomeea este o pulbere formată din organisme unicelulare (fitoplancton), care, datorită formei pe care o au, străpung chitina căpuşelor provocându-le acestora deshidratarea. Moartea căpuşelor survine în maxim 72 ore de la aplicarea pulberii. Spre deosebire de produsele similare pentru combaterea căpuşelor, Diatom Pest Căpuşe nu afectează deloc sănătatea animalelor, fiind un produs BIO, foarte sigur, destinat tuturor celor care îşi iubesc animalele.
Insectele nu dezvoltă rezistenţă la acest produs, spre deosebire de celelalte produse insecticide.

Instrucţiuni de folosire:
Conţinutul unei jumătăţi de plic se toarnă în palmă şi se freacă blana animalului (câine, pisică, etc.) prin mişcări ample, insistându-se în zona capului unde, datorită vascularizării, se fixează căpuşele. Apoi, cu o cârpă umedă, se şterge pe deasupra blana animalului, fără a se freca. Conţinutul unui plic este suficient pentru 2 utilizări, în cazul animalelor de talie mijlocie. Se repetă operaţiunea o dată pe săptămână. În funcţie de infestarea cu căpuşe, se aplică de minim 3 ori în perioadele în care căpuşele sunt foarte active. Homevo Capuse poate fi utilizat si in locurile in care animalul stationeaza mai mult timp ( in cusca sau in alt spatiu).

Precauţii: A se evita contactul cu ochii. A se clăti cu foarte multă apă dacă acest lucru s-a întâmplat. A se feri de umiditate.
Termen de valabilitate: NELIMITAT, păstrat în ambalaj original şi ferit de umiditate

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X