0746 02 10 070758 24 29 18

Minifreza electrica Skil 1415 AC, putere 125 W

Skil
-16%
Minifreza electrica Skil 1415 AC, putere 125 W
Descrierea Produsului

Descriere produs:

Unealta rotativă de mare viteză SKIL 1415 este ideală pentru lucrări mai mici de bricolaj, cum este tăierea, polizarea, șlefuirea, lustruirea și gravura. Funcționara cu turație variabilă asigură controlul deplin pe timpul lucrărilor meticuloase. Această unealtă rotativă de mare viteză este înzestrată cu un mâner de prindere reglabil, cu spot luminos incorporat. Unealta SKIL 1415 este furnizată cu coleți de 2,4 mm și 3,2 mm, compatibile cu o gamă largă de accesorii diferite, deci totdeauna puteți găsi accesoriul potrivit lucrării actuale. Această unealtă rotativă de mare viteză este furnizată într-o geantă solidă, împreună cu 25 de accesorii.

SKIL 1415 este compatibilă cu cea mai largă gamă de accesorii ce se găsește pe piață, mulțumită coletelor sale de 2,4 mm și 3,2 mm. În cazul lucrărilor fine, când unelte convențional sunt prea grosolane, cum sunt gravura, modelarea su repararea pieselor fine, puteți conta pe această unealtă rotativă de mare viteză, cu care puteți efectua aceste lucrări cu acuratețea dorită.

Funcționarea cu turație variabilă asigură utilizarea acestei unelte rotative de mare viteză totdeauna cu viteza potrivită lucrării, într-o gamă largă de forme, dimensiuni și materiale. Puteți selecta cu ușurință turația dorită, învârtind discul vitezelor preselectate, de pe partea superioară a uneltei.

Sistemul de blocare al axului permite schimbarea rapidă a accesoriilor, cu ușurință și în mod convenabil. Pentru acesta trebuie să blocați axul, apăsând butonul de blocare, și să schimbați accesoriul, utilizând cheia pentru accesorii, atașată.

Construcția ergonomică a uneltei rotative de mare viteză asigură acuratețea optimală a prelucrării și confortul muncii. Spotul luminos incorporat și mânerul lateral ajustabil îmbunătățește vizibilitatea în cazul lucrului în spații strâmte, întunecate. Unealta SKIL 1415 are un buton de pornire/oprire etanșeizat, care protejează unealta de praf și de sfărâmături. Această unealtă rotativă de mare viteză este furnizată într-o geantă solidă, împreună cu 25 de accesorii pentru tăiere, polizare, șlefuire, lustruire și găurire. Suportul și axul flexibil sunt două accesorii convenabile pentru asigurarea libertății la locul de muncă și a confortului de lucru adițional.

 

Caracteristici:

Scula ideală pentru 101 lucrări din şi în jurul casei;

Turaţie variabilă pentru precizie optimă şi control;

Blocare ax pentru o schimbare rapidă şi facilă a accesoriilor;

Sculă compactă cu mâner moale pentru confort maxim;

Mâner de susţinere unic, reglabil, pentru control optim;

Spot luminos pentru o vedere bună a lucrării dvs;

 

Specificatii tehnice:

Greutate 0.5 kg
Turatia in gol 15000 - 35000 rot/min
Tip alimentare Cu fir (la retea)
Putere 125 W
Tensiune/frecventa 230-240 V / 50-60 Hz
Nivel de presiune a sunetului 71 dB(A)
Abatere standard 3 dB(A)
Nivel de vibratii 2,9 m/s²
Toleranta (K) 1,5 m/s²

 

 

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X