0758 24 29 18

Pistol cu aer cald Skil 8003 DC, putere 2000 W, flux de aer 350/550 l/min, tensiune 220-240 V

-16%
Pistol cu aer cald Skil 8003 DC, putere 2000 W, flux de aer 350/550  l/min, tensiune 220-240 V
Descrierea Produsului

Descriere produs:

SKIL 8003 este un pistol cu aer cald puternic, de 2000 W, ideală pentru gamă largă de aplicații, ca de exemplu îndepărtarea și uscarea vopselei, montarea tuburilor de contracție și formarea maselor plastice. Acest pistol cu aer cald dispune de trei setări combinate de temperatură și de flux de aer, care permit alegerea setării potrivite lucrării. Mecanismul de control permanent al căldurii împiedică supraîncălzirea uneltei. Acest pistol cu aer cald este compatibil cu cele mai răspândite duze de reducție de pe piață, deci totdeauna puteți găsi duza potrivită pentru lucrarea dată. Acest pistol cu aer cald se livrează într-o geantă robustă, cu patru duze.

Pistolul cu aer cald este prevăzut cu mecanism de control permanent al căldurii, care permite lucrul continuu, fără să vă îngrijorați de supraîncălzire, dacă calea fluxului de aer este astupată. Acest mecanism controlează temperatura maximă prin oprirea elementului principal de încălzire, în timp ce suflanta funcționează în continuare, pentru a răci motorul. Când este restabilită temperatura normală, elementul de încălzire pornește din nou, și puteți continua lucrul.

Acest pistol cu aer cald puternic, de 2000 W este prevăzut cu trei setări combinate de temperatură și flux de aer, care vă permite să alegeți exact temperatura potrivită pentru fiecare lucrare. Cea mai înaltă setare este ideală pentru lipire și pentru dezghețarea conductelor de apă, și de asemenea pentru îndepărtarea vopselei. Cea mai scăzută temperatură se poate folosi pentru uscarea vopselei și pentru formarea maselor plastice.

Acest pistol cu aer cald are o bază largă, care permite așezarea uneltei pe bancul de lucru, într-o poziție stabilă, pentru utilizare staționară. În acest caz puteți ține piesa cu siguranță, cu ambele mâini, în special de util când trebuie să îndoiți țevi. Pistolul cu aer cald este echipat cu un cablu de alimentare de lungime de 2,75 m, care asigură libertatea optimă a mișcării. Acest pistol cu aer cald se livrează într-o geantă robustă, împreună cu o duză de protecție a sticlei, o duză plată, o duză reflectoare și o duză de reducție, care sunt ideale pentru îndepărtarea și uscarea vopselei, pentru formarea obiectelor din mase plastice și lucrărilor de lipire.

 

Caracteristici:

Tot ce vă trebuie pentru peste 100 de operaţiuni într-o singură unealtă!

Pistol cu aer cald puternic, de 2000 de waţi;

Mecanismul de „control permanent al căldurii“ împiedică supraîncălzirea uneltei şi permite utilizarea continuă;

3 setări de temperatură pentru o gamă variată de aplicaţii;

Formă ergonomică a mânerului pentru manevrare uşoară şi fără efort pe perioade îndelungate;

Comutator cu 4 poziţii uşor de acţionat, poziţionat în spatele mânerului, pentru o priză comodă la lucrul pe perioade lungi;

Inelul frontal demontabil permite lucrul în locuri greu accesibile;

Utilizare în siguranţă fără mâini pentru diverse operaţii, cu ajutorul poziţiei staţionare stabile;

Ideal pentru îndepărtarea vopselei şi a autocolantelor, ceruirea schiurilor, dezinfectarea cuştilor animalelor, aprinderea grătarului şi multe altele;

 

Specificatii tehnice:

Putere nominala 2000 W
Interval de temperatura 70/450/600 °C
Flux de aer 350/550 l/min
Lungime cablu 2.75 m
Masa 0.5 kg
Tensiune/frecventa (incarcator) 220-240 V / 50-60 Hz

 

70/450/600 °C
Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X