0746 02 10 070758 24 29 18

Pico Reel Hozelock, echipat cu 10 m furtun

HOZELOCK
-11%
Pico Reel Hozelock, echipat cu 10 m furtun
Descrierea Produsului

Descriere produs:

Perfect pentru udarea spațiului mic al grădinii, Hozelock face grădinăritul mai ușor cu Pico Reel.  Acesta a fost proiectat special pentru grădinari cu terase, balcoane și spații mici de grădină.  Acesta este caracterizat prin utilizare dublă astfel incat dacă alegeți să transportați Pico Reel sau sa il lasati  la robinet, Pico Reel vă permite să vă udați cu ușurință spațiul mic al grădinii cu un efort minim.

Complet cu 10 metri de furtun, Hozelock Pico Reel vă oferă o acoperire fantastică a ariei pentru dimensiunea sa. Fie că udati ghivece sau plante Pico Reel excelează în a vă îngriji grădina. Mânerul de înfășurare face ca furtunul să fie înfășurat, în timp ce designul închis păstrează furtunul tău aranjat și fara a se incurca. Furtunul alimentatorului integrat poate fi, de asemenea, depozitat cu ușurință, asigurându-vă că tot ce aveți nevoie este întotdeauna gata de manevră. Designul compact permite cu ușurință depozitarea Pico Reel fie în spatele vaselor, în magazie sau chiar într-un dulap din casa dvs. Acest lucru vă asigură că spațiul dvs. mic de grădină rămâne liber.

 Pico Reel este instantaneu gata de utilizare deoarece vine complet cu fitinguri și o pistol Multi Spray. Pur și simplu înșurubați conectorul de robinet la robinet, conectați Pico Reel și sunteti gata de treaba. Punctul de parcare non-picurare înseamnă că Pico Reel poate fi depozitat fără riscul de a picura apă. Acest lucru vă permite să depozitați bobina în magazie, în garaj sau chiar în interior, fără riscul pierderii apei sau udării zonei în care este stocată. Dacă aveți nevoie să vă udați ghivechele sau să curățați podeaua cu funcția 5, pistolul Multi Spray care vine cu Pico Reel vă asigură că toate nevoile dvs. de apă sunt îndeplinite. European Quality / Made in Marea Britanie - proiectat și realizat în Marea Britanie, Pico Reel extinde moștenirea de calitate a Hozelock, produse inovatoare destinate grădinarilor de grădinari.

 

Caracteristici:

Tip produs Furtun cu derulator
Tip Extensibil
Utilizare Suprateran
Destinat pentru Gazon
Material

Plastic 

Cauciuc

Dimensiune racord

3/4 inch

1/2 inch

Culoare Galben/Gri
Continut pachet

1 x Pistol

2 x Conector

1 x Racord 

 

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X